Π. Περιστέρη – Γ. Σαμπάνης: Η καθημερινότητα τους μέσα από φωτογραφίες!

Η Πατρίτσια Περιστέρη και ο Γιώργος Σαμπάνης είναι μαζί πάνω από δύο χρόνια και συγκατοικούν στη Γλυφάδα. Πολλές φορές έχουν ακουστεί διάφορα για την σχέση τους αλλά οι ίδιοι δεν πτοούνται και η απάντησή τους είναι ότι συνεχίζουν να είναι μαζί…

Ο γάμος είναι κάτι που δεν τους ενδιαφέρει αφού είναι ακόμη πολύ νέοι όπως έχουν δηλώσει οι ίδιοι… Πώς είναι όμως η καθημερινότητα τους; Η Πατρίτσια είναι fan του twitter και δεν είναι λίγες οι φορές που ανβάζει ευχάριστες στιγμές τους σε φωτογραφίες…

Χθες το πρωί ανέβασε τον σύντροφό της να παίζει κιθάρα με κάποιον φίλο του κι έγραψε χαριτολογώντας: “Μαθήματα κιθάρας!”

Στο σπίτι τους είναι πάρα πολλές οι φορές που φιλοξενούν φίλους τους και περνάνε όμορφα… Η Πατρίτσια μάλιστα έχει αδυναμία στα γλυκά και πριν λίγες μέρες ανέβασε το προφιτερόλ που έφαγε με τις φίλες της!

Τον Φεβρουάριο η Πατρίτσια φάνηκε να πέρασε πολύ όμορφα στο ταξίδι τους στην Ιταλία και δεν παρέλειψε να ανεβάσει φωτογραφίες από το Βατικανό!

Μέσα από το twitter της Πατρίτσιας μάθαμε ακόμη μία αδυναμία της, που είναι η κηπουρική! Κάθε φορά που “σκάει μύτη” κάποιο από τα λουλούδια της στις γλάστρες που φροντίζει στο μπαλκόνι της, δείχνει τη χαρά της, ανεβάζοντας φωτογραφίες.

Read More

And More