Η τραγική ιστορία μιας 5χρονης! “Πώς θα της πούμε ότι δεν θα ξαναπερπατήσει;”

Η ιστορία της μικρής Tusha συγκινεί πολύ αφού η ζωή της πήρε καθοριστική τροπή όταν ήταν μόλις 5 ετών. Η μικρούλα έπαιζε αμέρινμη μέσα σε ένα συνοικιακό κατάστημα της Αγγλίας, όταν δύο άντρες, με σκοπό να ληστέψουν το μαγαζί, την πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο πόδι.

Η Tusha από εκείνη την ημέρα έχει μείνει καθηλωμένη στο αναπηρικό καρότσι αφού από θαύμα ζει. Οι γονείς της εκμυστηρεύονται στην Daily Mail πως έχουν ακόμη βρει το κουράγιο να πουν στην κόρη τους, που σε τέσσερις μήνες κλείνει τα 7, πως δεν θα ξαναπερπατήσει.

«Δεν της έχουμε αποκαλύψει ακόμα ότι οι γιατροί λένε ότι θα είναι παράλυτη για πάντα από τη μέση και κάτω γιατί δεν θέλουμε να την αναστατώσουμε. Της είπαμε απλά ότι θα έχει σηκωθεί από το καροτσάκι μέχρι τα γενέθλιά της. Θέλουμε να της δώσουμε την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά για αυτό και θα της λέμε ψέματα για όσο ακόμα μπορούμε»

Η ίδια ονειρεύεται να σηκωθεί και να μπορέσει και πάλι να περπατήσει, να χορέψει και να κάνει όλα όσα έκανε πριν από την μοιραία για εκείνη ημέρα του πυροβολισμού. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να κουνήσει ελάχιστα τα δαχτυλάκια του ποδιού της αλλά οι γιατροί φαίνονται να είναι απαισιόδοξοι.

Το βίντεο από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος που είχε το μαγαζί και μαγνητοσκοπούσαν το συμβάν σοκάρουν.

Read More

And More