K. Perry για το χωρισμό της: “Κανένας άλλος δεν ξέρει τι συνέβη πραγματικά”

Μετά τον χωρισμό της Katy Perry από τον Russel Brand οι φήμες οργίασαν. Πολλά ακούστηκαν για το τι ήταν αυτό που τους οδήγησε στο να διαλέξουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους ενώ πολύ γρήγορα κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες που τους έδειχναν να είναι με νέους συντρόφους.

Η 27χρονη τραγουδίστρια ωστόσο μέχρι σήμερα κρατούσε σιγή ιχθύος για το θέμα. Μάλλον το ίδιο επιθυμεί να κάνει και τώρα αφού σε πρόσφατη συνέντευξή της στο “The Hollywood Reporter”, η οποία συνοδεύτηκε από μία εκπληκτική φωτογράφιση, τόνισε ότι εκείνη και ο πρώην σύζυγός της είναι οι μόνοι που γνωρίζουν τους λόγους και κανείς άλλος δεν τους ξέρει.

Αποκάλυψε πάντως ότι δυσκολεύτηκε αρκετά να δεχτεί το γεγονός και πως προσπάθησε μέσω του ντοκιμαντέρ Katy Perry: Part Of Me, να είναι όσο πιο ειλικρινής για το θέμα γίνεται. “Πίσω από τις ψεύτικές βλεφαρίδες, έκλαιγα συνέχεια και μετά έβγαινα και τραγουδούσα το “Teenage Dream”. Στo “Part Of Me” θέλησα να βάλω σκηνές από όπου ξεσπούσα σε κλάματα, για να καταλάβει ο κόσμος ότι αυτό συνέβαινε σε μόνιμη βάση στα παρασκήνια. Στο τέλος όμως είχα αποφασίσει ότι αυτό είναι ένα προσωπικό μου πρόβλημα, δεν είχε καμία σχέση με το κοινό μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Read More

And More