Τι ”μαγείρεψε” ο Άκης Πετρετζίκης με τους διάσημους φίλους του; Φωτογραφίες

Μαθήματα μαγειρικής παρέδωσε ο Άκης Πετρετζίκης για τους διάσημους φίλους του. Ο σεφ του “Πρωινό mou” ήταν οικοδεσπότης σε μία βραδιά αφιερωμένη στις δικές του συνταγές. Φυσικά, όλοι οι συνεργάτες του από την εκπομπή αλλά και πολλοί ακόμη φίλοι του βρέθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας για να τον τιμήσουν.

Ο Άκης παρουσίασε το site που δημιούργησε και περιλαμβάνει δικές του συνταγές κάποιες από τις οποίες έχουμε δει να φτιάχνει στην εκπομπή αλλά και άλλες που μπορεί να δούμε στο μέλλον. Οι καλεσμένοι του βέβαια δεν παρέλειψαν να διαπιστώσουν άλλη μία φορά το ταλέντο του δοκιμάζοντας από τις λιχουδιές που τους πρόσφερε. Το TLIFE ήταν εκεί!

Από τους πρώτους που βρέθηκαν σε αυτή τη γλυκιά εκδήλωση ήταν η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια δεν έχει κρύψει την αδυναμία που έχει στον τηλεοπτικό σεφ και η συνεργασία τους στην εκπομπή τους έχει φέρει πολύ κοντά. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Φαίη συμβουλεύεται τον Άκη για το τι θα μαγειρέψει, ακόμα και μέσω twitter.

Εκεί ήταν βεβαια και οι υπόλοιποι, πρώην και νυν, συνεργάτες από την πρωινή εκπομπή του Mega. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE εντόπισε την Σάσα Σταμάτη, τον Δημήτρη Ουγκαρέζο, την Μαίρη Συνατσάκη συνοδευόμενη από τον Μύρωνα Στρατή με τον οποίο ο Άκης είναι κολλητός, την Ελισάβετ Σπανού που πέρασε για μία εβδομάδα από το πάνελ της εκπομπής και την δική μας Αλεξάνδρα Κατσαίτη.

Δες ποιοι άλλοι βρέθηκαν στην όμορφη εκδήλωση του Άκη!


Η Μαρία Μπεκατώρου και η Κατερίνα Καινούριου


Ο Νίκος Αναδιώτης


Η κοσμικογράφος Χριστίνα Πολίτη


Η Ράνια Θρασκιά με τον σύζυγό της Ανδρά Φωτόπουλο


Η πάντα κομψή Βίκυ Καγιά


Οι κολλητές Έλενα Παπαβασιλείου και Σόφη Πασχάλη


Ο γνωστός hair stylist Τρύφωνας Σαμαράς


Η βουλευτής της Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη


Ο Γιώργος Τσαλίκης με την σύζυγό του Δώρα

Read More

And More