Η εξομολόγηση του Πέτρου Κωστόπουλου: Έκανα εκπομπή 6 μήνες χωρισμένος και δεν το ήξερε κανένας… μόνο τα παιδιά!

Ανοιχτά για όλους και για όλα μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη και το “Όλα Μπιπ” ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο χωρισμός με την Τζένη Μπαλατσινού, τα παιδιά του που ήξεραν τα πάντα, το Πρωινό, οι κριτικές, η πτώση και η σημερινή του οικονομική κατάσταση, ήταν μερικά για τα οποία μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια…
Μιλώντας αρχικά για το τέλος του γάμου του είπε: “Το θέμα είναι ότι εγώ έκανα εκπομπή έξι μήνες χωρισμένος και δεν το ήξερε κανένας. Τα παιδιά το ήξεραν, έμενα αλλού” και συμπλήρωσε: “Μιλιόμασταν, γιατί δεν ήμασταν και σε κατάσταση πολέμου”. Ενώ, ξεκαθάρισε πως είχε τον τρόμο μην βγει προς τα έξω η είδηση του χωρισμού πριν το τέλος της εκπομπής.

“Κατά βάση, ψυχολογικά είμαι στον τάφο δύο χρόνια. Έχασα τα λεφτά, έχασα τα σπίτια και στο καπάκι ήρθε ο χωρισμός”, τόνισε στη συνέχεια ο Πέτρος Κωστόπουλος στον Θέμο Αναστασιάδη και δήλωσε με παράπονο… “Επτά χρόνια μου πηγαίνει γαμ…”!
Για την οικονομική του κατάσταση ανέφερε πως υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων που έχουν άποψη για εκείνον: “Αυτοί που λένε έχει λεφτά και τα κρύβει και αυτοί που λενε δεν έχει μία. Η αλήθεια είναι ότι ανήκω στη δεύτερη κατηγορία. Φοράω τα κοστούμια που δε μου κατέσχεσαν”.
Ενώ για το ενδεχόμενο επιστροφής στην τηλεόραση αποκάλυψε: “Δεν υπήρχε μπάτζετ για βράδυ. Φλίπαρα στο πρωινό”!

Δες το video του zappit:

Read More

And More