Πέτρος Κωστόπουλος: Η φωτογραφία με τη Τζένη και τα παιδιά τους!

Σε όλα τα social media σήμερα κυριαρχούν ευχές και φωτογραφίες για τις μανούλες ή με τις μανούλες. Η Ημέρα της Μητέρας είναι άλλωστε μία από τις πιο σημαντικές παγκόσμιες ημέρες και είναι μία μοναδική ευκαιρία για να εκφράσουμε στην πιο σημαντική γυναίκα της ζωής μας την αγάπη μας. Κάπως έτσι σκέφτηκαν και οι αγαπημένοι σου celebrities και ανέβασαν είτε φωτογραφίες με τα παιδιά τους (δες εδώ) είτε φωτογραφίες με τις μαμάδες τους (δες εδώ). Ο Πέτρος Κωστόπουλος ανέβασε στον λογαριασμό στο instagram την μαμά των παιδιών του, την Τζένη Μπαλατσινού.

Μια καλοκαιρινή φωτογραφία με την παρουσιάστρια να ποζάρει δίπλα στα τρία τους παιδιά, την Αλεξάνδρα, την Αμαλία και τον μικρό Μάξιμο. Στην λεζάντα ο παρουσιαστής του Πρωινό mou έγραψε: “Με την μαμά μας”!

Δεν είναι όμως ο μόνος άντρας που τιμά την ημέρα αυτή ανεβάζοντας φωτογραφία με την σύζυγό του ευχαριστώντας την για το πόσο καλή μαμά είναι. Λίγο νωρίτερα είδαμε και τον Θανάση Πανουργιά να ανεβάζει στο instagram την Σοφία Καρβέλα με τον γιο τους Νίκο.

Δες κάποιες από τις αγαπημένες σου celebrities που ανέβασαν φωτογραφίες με τα παιδιά τους

Read More

And More