Ι. Πηλιχού: “Έχω σχέση τα 2 τελευταία χρόνια και προς το παρόν με αντέχει!”

Η Ιωάννα Πηλιχού μίλησε για τους φίλους της στο “Dancing on ice”, για το πόσες φορές τα έχει βάλει με άντρα και έχει πιαστεί στα χέρια, πως πρέπει να είναι ο άντρας που θα την γοητεύσει, για την σχέση που έχει αυτή την περίοδο αλλά και για το αν σκέφτεται τον γάμο.
Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε στο περιοδικό “Down Town” ποιοι είναι οι φίλοι της από το talent show που συμμετέχει: “Αγαπώ πολύ την Πηνελόπη. Είναι του στυλ μου αυτή η γυναίκα και μ’ αρέσει υπερβολικά να περνάω ώρες μαζί της. Έχω επίσης πολύ καλή σχέση με τον Χριστοφόρου, την Καλλέργη, τον Γεωργαντά, τον Χειμωνέτο, γενικά με όλα τα παιδιά, όπως και με τους χορευτές τους.”
Η Ιωάννα δήλωσε ότι τα έχει βάλει πολλές φορές με άντρα: “Ναι, πολλές φορές. Έχω πιαστεί στα χέρια και με έναν οικοδόμο στο δρόμο. Ήμουν με τον τότε σύντροφό μου και παρκάραμε μπροστά σε έναν πεζόδρομο, για να δούμε ένα σπίτι που έψαχνα να νοικιάσω. Με το που κατεβήκαμε εκείνος άρχισε να φωνάζει ότι όλοι σταματάνε εκεί. Ο σύντροφός μου δέχτηκε να μετακινήσει το αυτοκίνητο και όση ώρα τον περίμενα ο άλλος έβριζε και όταν πήγα να του πω ευγενικά να σταματήσει μου είπε “βγάλε τον σκασμό εσύ”. Άρχισα και εγώ να βρίζω, με έπιασε στο κυνήγι και στο τέλος πήραμε σβάρνα κάτι τραπέζια που πίνανε ούζα. Ευτυχώς τον κράτησαν κάποιοι και γλίτωσα. Από τότε το σκέφτομαι δύο φορές πριν τα βάλω με άντρα.”

Η ίδια μίλησε για το πως πρέπει να είναι ο άντρας που θα την γοητεύσει: “Θα πρέπει να έχει χιούμορ και να είναι από καλή πάστα. Δεν μου αρέσουν οι ψευτόμαγκες. Θα ήθελα να έχει γλυκιά αύρα, χαμόγελο, υπομονή και να κάνει δουλειές στο σπίτι! Δεν μου αρέσει το παλιότερο μοντέλο που ο άντρας δουλεύει και η γυναίκα τα έχει όλα έτοιμα.”

Τέλος παραδέχτηκε ότι έχει σχέση: “Ναι, τα τελευταία δύο χρόνια. Προς το παρόν με αντέχει.” Και συνέχισε λέγοντας πως ο γάμος δεν την ενδιαφέρει: “Δεν ξέρω αν στο μέλλον το ξανασκεφτώ, προς το παρόν όμως είναι πολύ μακριά από μένα.”

Read More

And More