Έξι φορές που οι φωτογραφίες νιόπαντρων ζευγαριών καταστράφηκαν από photobomb!

Μία από τις ωραιότερες μέρες στη ζωή ενός ζευγαριού είναι και αυτή του γάμου. Η οργάνωσή της ξεκινά πολύ καιρό πριν και τόσο η νύφη όσο και ο γαμπρός φροντίζουν να είναι όλα τέλεια. Κάποιες φορές όμως η… καταστροφή έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις. “Μη σου τύχει” δηλαδή!

Παρακάτω σου δείχνουμε έξι περιπτώσεις που βρήκαμε στη βρετανική mirror και δείχνουν νιόπαντρα ζευγάρια τα οποία προσπαθούν να απαθανατίσουν την ομορφότερη στιγμή της ζωής τους, αλλά κάτι τους το… χαλάει!

1. H Alexis και ο Steve Espey πόζαραν σε πάρκο με δελφίνια και -ίσως να ήταν λίγο αναμενομενο αλλά σίγουρα όχι επιθυμητό- ένα δελφίνι βρέθηκε στο backround!

2. Την παρακάτω φωτογραφία τράβηξε ο τραγουδιστής James Blunt και δείχνει το μοντέλο Sean Parker να “χώνεται” στην φωτογραφία ενός νιόπαντρου ζευγαριού.

3. Κι εκεί που ο γαμπρός και η νύφη στέκονται στα σκαλιά της εκκλησίας να απαθανατίσουν τη στιγμή, ένας τύπος χωρίς μπλούζα εμφανίζεται από πίσω τους.

4. Αστείο ή τρομακτικό; Ο Kevin και η Christina Denis ποζάρουν αμέριμνοι και χαμογελαστοί στην κάμερα. Αν παρατηρήσεις όμως προσεκτικά δεν είναι μόνο δύο σε αυτή τη φωτογραφία…

5. Σοκ ένιωσαν ο Jonny και η Emily Smith όταν διαπίστωσαν ότι στις γαμήλιες φωτογραφίες τους υπάρχει ένα… πολεμικό αεροσκάφος.

6. Η τελευταία περίπτωση είναι πραγματικά “μη σου τύχει”! Πίσω από το νιόπαντρο ζευγάρι καταρρέει ένα ολόκληρο κτίριο!

Read More

And More