Όταν το photoshop κάνει λάθη! Δες τους star χωρίς… πλευρά και… χέρια!

Ναι ναι το Photoshop, κάνει θαύματα! Εξαφανίζει ρυτίδες πανάδες και κυτταρίτιδα! Αδυνατίζει, γραμμώνει και σβήνει κάθε ελάττωμα κάνοντας τους star λαμπερούς και …εκνευριστικά αψεγάδιαστους!

Κάποιες φορές όμως ακόμα και οι …μάγοι του ρετούς, κάνουν λάθη… Και μάλιστα …τραγικά. Έτσι μπορεί να εξαφανίσουν μαζί με τα ψεγάδια των σταρ, και …σημαντικά μέλη του σώματός τους, όπως τα χέρια, τα πόδια και τα πλευρά!

Όπως αναφέρει σήμερα η Daily Mail, τα αποτελέσματα ενός κακού ρετούς, μπορούν να είναι καταστροφικά και να φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση τον διάσημο που έχει υποστεί το …κακό photoshop!

Το …ωραίο μάλιστα είναι ότι τα χειρότερα λάθη έγιναν σε κάποια από τα μεγαλύτερα και διασημότερα περιοδικά!

Αν προσέξεις καλά τη φωτογραφία θα δεις ότι ο τραγουδιστής των Maroon 5 δεν έχει πλευρό! Φυσικά ο άνθρωπος δεν έχει κάποιο γενετικό πρόβλημα, απλά στην προσπάθειά τους στην Ρωσική έκδοση της Vogue να κάνουν τον τραγουδιστή να φαίνεται πιο… κορμάρα από ότι είναι τον έκαναν λίγο…ανάπηρο!

Ο τραγουδιστής, ποζάρει με το κορίτσι του το μοντέλο Anna Vyalitsyna. Δεν ξέρουμε αν το διέκρινες αλλά υπήρξε και εδώ μια υπερβολή του ρετούς αφού τα πόδια της είναι πραγματικά …ατελείωτα!

Δεν την “πάτησε”όμως μόνο ο τραγουδιστής Adam Levine. Από τα …χέρια του ρετούς της…καταστροφής δεν γλίτωσε ούτε η γλυκειά πρωταγωνίστρια του Twilight Saga, Kristen Stewart, η οποία εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Glamour Νοεμβρίου, χωρίς αριστερό χέρι! Βέβαια το κορίτσι έχει και τα δυο της χέρια…απλά χάθηκε κάπου στα…βάθη του photoshop..!

Read More

And More