Μ. Πιερίδη: Επιστροφή στο σπίτι με τον γιο της! Φωτογραφίες

Στο σπίτι με τον μπέμπη τους επέστρεψαν σήμερα η Μαριάντα Πιερίδη και ο σύντροφός της Νέστορας Φωτιάδης. Το ζευγάρι πριν λίγες μέρες απέκτησε ένα πανέμορφο αγοράκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
Το TLIFE και ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου τους απαθανάτισε κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο ΡΕΑ. Χαμογελαστή και ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με τον ερχομό του μωρού της, η Μαριάντα πόζαρε όλο χάρη μαζί με τον αγαπημένο της και αντάλλαξαν τρυφερά φιλιά μπροστά στους φωτογράφους.

Η Μαριάντα γέννησε με καισαρική τομή τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής και μάλιστα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τις σελίδες της στα social media. (Δες εδώ όλες τις λεπτομέρειες).

Αν και στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της ήταν ιδιαίτερα ανήσυχη, αφού κάποιου προβλήματος υγείας, οι γιατροί της είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο να γίνει μανούλα, όταν εκείνη ένιωσε σίγουρη και ασφαλής μοιράστηκε με τον κόσμο το χαρμόσυνο νέο της εγκυμοσύνης της. Η ίδια μάλιστα, όλες αυτές τις μέρες δεν σταμάτησε να δέχεται και ευχές και δώρα από τα αγαπημένα της πρόσωπά (Δες εδώ το ξεχωριστό δώρο της Τατιάνας στην Μαριάντα).

Μαζί με τον γιατρό της, Λατζουράκη Κώστα
Τέλος, λίγο μετά τον ερχομό του μωρού, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε στο “Μίλα” πως ήταν ξύπνια σε όλη την διαδικασία καθώς δεν ήθελε να χάσει ούτε στιγμή από τον ερχομό του γιους της, αλλά και ότι έχει ετοιμάσει με ταχύτητα αστραπής το δωμάτιο του μωρού της με την βοήθεια καλών της φίλων.
Δες το video από την εκπομπή της Τατιάνας:

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More