Μαριάντα Πιερίδη: Αποκαλύπτει πως έχασε 18 κιλά σε ένα μήνα και μιλά για τις φήμες χωρισμού!

Πέντε μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, η Μαριάντα Πιερίδη μιλά ανοιχτά για όλους και για όλα. Η γνωστή τραγουδίστρια δηλώνει στο “ΕΓΩ!” πως όλα γυρίζουν γύρω από τον μπέμπη της, που έχει γίνει η βασική προτεραιότητά της, αποκαλύπτει πως έχασε 18 κιλά σε ένα μήνα και εξομολογείται πως ο ερχομός του μωρού την έκανε να χάσει τις ισορροπίες με τον σύντροφό της Νέστορα.
Είχες ανασφάλειες κατά τη διάρκεια του τοκετού;
“Ο γιος μου γεννήθηκε στις αρχές του 8ου μήνα. Φοβήθηκα πολύ για τη ζωή του γιατί υπήρχε εξ’ αρχής κίνδυνος να χαθεί ή να γεννηθεί πρόωρα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έπαιρνα ορμόνες… Όταν γεννάς πρόωρα, το μόνο πράγμα που σε ενδιαφέρει είναι να είναι καλά το παιδί σου”.
Πώς ένιωσες όταν τον είδες για πρώτη φορά;
“Τα έχασα από τη συγκίνηση. Τρελάθηκα. Έκλαιγα από χαρά και ευτυχία”.

Τι απαντάς στις έντονες φήμες που κυκλοφορούν τελευταία και σε θέλουν να έχεις χωρίσει με τον Νέστορα Φωτιάδη;
“Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης , οι ορμόνες των γυναικών αυξάνονται ιδιαίτερα, επηρεάζοντας και την ψυχολογία τους. Η αλήθεια είναι πως χάθηκαν οι ισορροπίες μας με τον Νέστορα. Είμαστε τόσο αφοσιωμένοι όμως στον μικρό, που ειλικρινά έρχεται σε δεύτερη μοίρα το τι γίνεται στην προσωπική μας ζωή. Άλλωστε ο μπέμπης είναι πέντε μηνών και είμαστε και οι δυο από πάνω του”.
Επανήλθες εξαιρετικά γρήγορα στο φυσιολογικό σου βάρος μετά την εγκυμοσύνη.
“Έχασα 18 κιλά σε ένα μήνα. Με ποιον τρόπο; Έτρωγα πολύ συντηρητικά. Τους πρώτους δυο μήνες που θήλαζα δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Δίαιτα ξεκίνησα μετά”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More