Εκπλήξεις στη δεξίωση για το γάμο τoυ εγγονού του Μητσοτάκη – Φωτογραφίες από τα Σφακιά

Έγινε ο γάμος στο ειδυλλιακό Λουτρό του εγγονού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Pierre Gourdain με την εκλεκτή της καρδιάς του Marine Betail.

src=https://www2.tlife.gr/files/Image/NEWS/2014/IOUNIOS/28-06/gourdain1.jpg

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο, ο χώρος στον οποίο θα γίνει το παραδοσιακό κρητικό γαμήλιο γλέντι, είναι στολισμένος σε απαλά χρώματα που θυμίζουν θάλασσα και καλοκαίρι.

Όπως βλέπεις στις φωτογραφίες ο στολισμός των τραπεζιών που σε λίγη ώρα θα γεμίσουν με πλούσια κρητικά εδέσματα, είναι λιτός και σε συνδυασμό με το υπέροχο τοπίο και τους ήχους των κυμάτων, υπόσχονται ένα γλέντι που θα μείνει αξέχαστο στους 300 περίπου καλεσμένους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, στο γάμο θα τραγουδήσει ο Αντώνης Ρέμος ενώ την βραδιά θα πλαισιώσει μουσικά και κρητικό συγκρότημα, δίνοντας στο γλέντι παραδοσιακή πινελιά.

Η γαμήλια τελετή θα πραγματοποιηθεί στο εκκλησάκι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου παρουσία σύσσωμης της οικογένειας Μητσοτάκη. Στις χαρές της οικογένειας Μητσοτάκη αναμένεται να συμμετάσχουν και οι παραθεριστές που θα βρίσκονται στο Λουτρό.

/

Ξετρελαμένοι είναι οι Γάλλοι καλεσμένοι με το Λουτρό Σφακίων και δεν έχουν σταματήσει να ανεβάζουν φωτογραφίες από την όμοεφη Ελλάδα!

/

Στο TLIFE μίλησε ο ιδιοκτήτης του ενός εστιατορίου, που θα υποδεχτεί τους καλεσμένους μετά τον γάμο, Σταύρος Ανδρουλακάκης: Η οικογένεια Μητσοτάκη ήθελε να μείνει όλο το χωριό ευχαριστημένο κι έτσι μοίρασε τους καλεσμένους και στις δύο πλευρές του. Από τη μία πλευρά είναι τα δύο εστιατόρια που θα δειπνήσει ο κόσμος κι από την άλλη πλευρά του χωριού θα γίνει το πάρτι σε δύο ακόμη μαγαζιά! Εμείς είμαστε ανάμεσα σε δύο παραλίες.

Το μενού φυσικά θα περιέχει και κρητικά παραδοσιακά εδέσματα! Η οικογένεια είναι πολύ ευγενική. Φυσικά γνωρίζουν την περιοχή… Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο χωριό περισσότερο οι Γάλλοι, το απόγευμα θα έρθουν και οι υπόλοιποι από την οικογένεια της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη. Ο γάμος θα γίνει στις 19:00 κι εμείς τους περιμένουμε περίπου στις 20:30. Η νύφη είναι Γαλλίδα, αφού κι ο Pierre μεγάλωσε εκεί και γνωρίστηκαν!

Δες τους χώρους της δεξίωσης!
/

ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ

Read More

And More