Κ. Πηλαδάκης: Όμορφες στιγμές με τα παιδιά του!

Οι γιορτές είναι οι μέρες που απολαμβάνουν περισσότερο από όλους τα παιδιά γι’ αυτό και οι γονείς φροντίζουν να περνούν όσες περισσότερες ώρες γίνεται μαζί τους και να τους κάνουν όλα τα χατίρια. Αυτό κάνουν και η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον Κώστα Πηλαδάκη. Παρόλο που το ζευγάρι έχει χωρίσει, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις για χάρη του 8χρονου Διονύση και του 7χρονου Φίλιππου. Τα δύο παιδιά του ζευγαριού είναι η προτεραιότητά τους και έτσι φροντίζουν και οι δύο να τους αφιερώνουν χρόνο.

Το TLIFE συνάντησε τον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Λάρισας στους δρόμους της Γλυφάδας μαζί με τους δύο γιους του. Τα αγόρια απολαμβάνουν τον χρόνο που περνούν με τον μπαμπά καθώς έχουν κοινό την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο!

/

/

Ωστόσο, χαρούμενες χριστουγεννιάτικες στιγμές περνούν και με την μαμά τους αφού η Ντορέττα λατρεύει τις γιορτές. Κάθε φορά ανυπομονεί να έρθουν τα Χριστούγεννα όπου μπορεί να ξανανιώσει κι εκείνη παιδί και να παίξει με τους γιους της! Απόδειξη η επίσκεψή τους στο χριστουγεννιάτικο χωριό της Παιανίας για την οποία μας έδωσε μια μικρή γεύση ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο twitter της.

/

Η όμορφη ηθοποιός παρόλο που δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο λόγω των παραστάσεων στο θέατρο Καρέζη αλλά και των εξαντλητικών προβών στο Dancing with the stars καταφέρνει να περάσει όμορφα με τους γιους της και να μην νιώσουν ότι στερούνται την μαμά τους.

/

Read More

And More