Κ. Πηλαδάκης: Ο μυστικός έρωτας και η συγκατοίκηση με την Ειρ. Παπαδοπούλου!

Ο Κώστας Πηλαδάκης μετά τον χωρισμό του από την Ντορέττα Παπαδημητρίου φαίνεται πως ξαναβρήκε τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο της Ειρήνης Παπαδοπούλου. Οι πληροφορίες μιλούν για μία δυνατή σχέση που και οι δύο προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας.

Μια πρόσφατη κοινή τους έξοδος, σύμφωνα με την RealLife, ήταν αυτό που σφράγισε “επίσημα” τη σχέση τους. Το ζευγάρι βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και παρόλο που δεν ήθελαν να δώσουν δικαιώματα, εύκολα κανείς μπορούσε να καταλάβει ότι κάτι υπάρχει μεταξύ τους.

Ο Κώστας και η Ειρήνη είναι μαζί, σύμφωνα με την εφημερίδα, από το φθινόπωρο όταν η τραγουδίστρια εμφανιζόταν μαζί με τον Αντώνη Ρέμο στο Politeia Live Club στη Θεσσαλονίκη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισα είναι κολλητός με τον τραγουδιστή και τον επισκεπτόταν συχνά στο νυχτερινό κέντρο. Στη συνέχεια, ακολούθησε κοινή έξοδος με την Υβόννη Μπόσνιακ και τον Αντώνη σε γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι.

Έκτοτε δεν έλειψαν οι ομαδικές εξορμήσεις αλλά και τα ρομαντικά δείπνα για δύο που οδήγησαν στη μετακόμιση της Ειρήνης στο σπίτι του Κώστα στη Γλυφάδα.

Read More

And More