Ι. Πηλιχού: Τι λέει στο TLIFE για τη νίκη της στο Dancing! Το άλμπουμ των live της!

Μετά από δεκάδες ώρες προπονήσεις στον πάγο, πολλές τούμπες μπροστά ή πίσω από τις κάμερες, αρκετούς τραυματισμούς και 11 live shows, το Dancing On Ice ολοκληρώθηκε με νικήτρια την Ιωάννα Πηλιχού! Αν και ξεκίνησε φοβισμένη και κρατώντας συνεχώς σφιχτά το χέρι του παρτενέρ της, κατάφερε να εξελιχθεί περισσότερο από όλους.

Ήταν η πρώτη παίκτρια μάλιστα που κατάφερε να συγκεντρώσει τρία εξάρια, την υψηλότερη βαθμολογία για την χορογραφία της. Η ίδια λάτρεψε το Dancing και κάθε φορά έβαζε τα δυνατά της. Φυσικά, θα ήθελε πολύ να γίνει και δεύτερη χρονιά το show και θα της άρεσε να πάρει και πάλι μέρος!

Η όμορφη ηθοποιός τα έδωσε όλα στο 12ο live και εντυπωσίασε το κοινό, τους κριτές αλλά και τους δικούς της ανθρώπους που βρέθηκαν στο στούντιο για να την απολαύσουν στον τελικό του show. “Χάρηκαν πολύ. Μου είπαν όμορφα λόγια και για τις δυο μας. Ήτανε πολύ ωραία”, περιγράφει η Ιωάννα στο TLIFE για τους δικούς της ανθρώπους. Οι γονείς της ήταν περηφανοι για την κόρη τους και φυσικά ο αγαπημένος της πολύ χαρούμενος για εκείνη.

Η ίδια συγκινήθηκε πολύ στον τελικό και έβαλε τα κλάματα μόλις άκουσε το άριστα των κριτών. Πως νιώθει σήμερα, λίγες ώρες μετά την νίκη της; “Όμορφα και ταυτόχρονα λυπημένη γιατί τελείωσε”, δηλώνει στο TLIFE.

Ένα ακόμα στοιχείο που φόρτισε την ατμόσφαιρα ήταν και το γεγονός ότι η τελική αναμέτρηση ήταν ανάμεσα σε εκείνη και την κολλητή της φίλη Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η νίκη έδωσε την ίδια χαρά και στις δύο κοπέλες. “Νομίζω δεν έχει στεναχωρηθεί καμία από τις δύο μας γιατί για μας ήτανε τύχη έτσι κι αλλιώς που ήμασταν εκεί”, μας εξηγεί η Ιωάννα. Άλλωστε και οι δύο άξιζαν να βρεθούν στην πρώτη θέση και είναι κάτι που το υποστήριξαν μιλώντας στο TLIFE και όλοι οι υπόλοιποι παίχτες.

Θα μου λείψουν τα πάντα. Οι παρτενέρ μας, οι χορογράφοι μας, το παγοδρόμιο, οι χορογραφίες κάθε εβδομάδα, όλο αυτό. Η καθημερινότητα που είχαμε θα μου λείψει πολύ”, συνεχίζει η νικήτρια του Dancing. Το παγοδρόμιο όμως είναι κάτι που δεν θα τελειώσει! “Θα πηγαίνουμε με την Πηνελόπη και θα κάνουμε πατινάζ”, μας λέει χαρούμενη. Φαίνεται πως οι τραυματισμοί δεν την πτόησαν ακόμα και το γεγονός ότι στο τελευταίο live χόρευε τραυματισμένη! “Τραυματισμοί υπάρχουν πολύ συχνά και σε πολλά αθλήματα. Όταν αθλείσαι έχεις και τραυματισμούς”, τονίζει η Ιωάννα.

Το σημαντικό είναι ότι μέσα από το Dancing ότι δημιουργήθηκαν φιλίες και αυτό μας εξηγεί και η ίδια. “Μέσα από αυτό το παιχνίδι δημιουργήθηκαν ανθρώπινες σχέσεις. Και είναι μαγικό να ξέρεις ότι αυτά τα δύο συνδυάστηκαν. Υπάρχουν άνθρωποι που θα είναι στη ζωή μου έτσι κι αλλιώς! Αυτό είναι το μεγαλύτερο και το πιο σημαντικό πράγμα

Η Ιωάννα είναι νικήτρια αλλά νικητές είναι σίγουρα και όλοι όσοι συμμετείχαν στο λαμπερό show του ΑΝΤ1. Την ίδια θα έχουμε την χαρά να συνεχίσουμε να την βλέπουμε μέσα από την νέα σειρά του καναλιού “Ελεύθερος και ωραίος“.

Η Ιωάννα έχει αγαπηθεί πολύ μέσα από τις τηλεοπτικές δουλειές που έχει κάνει μέχρι σήμερα. Η σειρά “Ευτυχισμένοι μαζί” ήταν αυτή που απογείωσε την καριέρα της και ήταν τότε που πολλά κορίτσια άρχισαν να ταυτίζονται με το στυλ της.

Παρόλο που το ξεκίνημά της στην υποκριτική ήταν δύσκολο εκείνη τα κατάφερε! Μάλιστα, μέσα από το χώρο βρήκε και τον άνθρωπο της ζωής της τον Σαράντο Γεωγλέρη. Η σχέση τους μετάει δυόμιση χρόνια και είναι πολύ ευτυχισμένοι. “Είμαστε σπιτόγατοι, μας αρέσει να περνάμε χρόνο μαζί, να βλέπουμε ταινίες. ¨Εχουμε μία πολύ ωραία σχέση“, αποκάλυψε η Ιωάννα στην εκπομπή Μίλα.

“Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ξέρει να μαγειρεύει πάρα πολύ καλά και του αρέσε να το κάνει και να περιποιείται την σύντροφό του. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα και χαίρομαι που έχει μπει στη ζωή μου συνέχισε η ηθοποιός.

Δες τις εμφανίσεις της Ιωάννας σε όλα τα live του Dancing On Ice

Read More

And More