Η Π. Αναστασοπούλου κόβει την ανάσα σε φωτογράφιση με τον παρτενέρ της!

Η σέξι ηθοποιός και τραγουδίστρια των “Mamacita Οn Fire”, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ”ΟΚ!” με τον Ρώσο παρτενέρ της, Alexey Motorin και μίλησε για τη συμμετοχή της στο “Dancing On Ice”, τον έρωτα και άλλα πολλά.

Πόσο ερωτικά μπορεί η γνωστή ηθοποιός να δει τον παρτενέρ της;
”Είναι ένα ερωτεύσιμο πλάσμα με πολύ ταλέντο, αλλά δεν έχω πάει στο “Dancing on ice” για να την “πέσω” στον παρτενέρ μου. Αν έβλεπε ο ένας τον άλλον ερωτικά, θα ήταν πολύ δύσκολο να συνυπάρχουμε στον πάγο και να μπορούμε να βγάλουμε αυτό που θέλουμε”.

Πιστεύει ότι θα είναι στον τελικό του σόου;
”Θέλω να φτάσω στον τελικό, όχι επειδή το βλέπω ανταγωνιστικά, αλλά γιατί περνάω τόσο ωραία που δεν θα ήθελα να τελειώσει ποτέ το “Dancing on ice ” για μένα. Μακάρι να μπορούσαμε όλα τα ζευγάρια να μέναμε μέχρι το τέλος. Έχω αγαπήσει πολύ το συγκεκριμένο άθλημα και αν ισχύει αυτό που λέει ο Αλεξέι ότι θα μείνει στην Ελλάδα, θα είναι δάσκαλός μου για πάντα”.

Όταν ερωτεύεται προσέχει τον άντρα σαν τα μάτια της
”Είμαι πολύ παραδοσιακή στις σχέσεις μου. Όταν ερωτεύομαι, ερωτεύομαι 100% και προσέχω τον άντρα μου σαν τα μάτια μου. Αν μου πάρουν τα μάτια μου, για ένα χρονικό διάστημα, δεν βλέπω…”

Είναι πιστή στις σχέσεις της;
”απιστία είναι δυσάρεστη τόσο γι΄αυτόν που την κάνει όσο και γι ΄ αυτόν που τη δέχεται. Για μένα, όταν νιώθεις ότι δεν μπορείς να κρατηθείς, είναι καλύτερα να φύγεις, παρά να ταλαιπωρείς και τον άνθρωπο που είναι δίπλα σου. Έχει τύχει να απατήσω σε σχέση μου, αλλά το έκανα αφού προηγουμένως είχα προειδοποιήσει ότι περνάω άσχημα, ότι έχει χαθεί το ερωτικό ενδιαφέρον και με αγνόησαν επανειλημμένα. Και αφού απάτησα, μετά έφυγα”.

Έχει πει ποτέ πως βρήκε το άλλο της μισό;
”Δεν το έχω πει πολλές φορές αλλά το ‘χω πει. Και για κάποιον συγκεκριμένο άνθρωπο, το πιστεύω ακόμα. Μία δασκάλα μου είχε πει: “Δεν έχει νόημα να ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό. Πρέπει να βρεις τον εαυτό σου”.”.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο ”ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More