Χώρισε η Pippa Middleton με τον σύντροφό της;

Είναι η Pippa Middletone και από το πουθενά έγινε it girl. Τόσο που ο χωρισμός της αποτελεί και η είδηση! Και κάπως έτσι, λοιπόν, η Sunday Times της αφιερώνει και άρθρα.

Το πιο πρόσφατο μάλιστα έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή και αν χώρισε με τον σύντροφό της και παίχτη του κρίκετ, Alex Loudon. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Το πιο πολυσυζητημένο κορίτσι των ημερών, η οποία μάλιστα έχει κερδίσει πολλούς πόντους για τους καλοσχηματισμένους γλουτούς της έχει εδώ και καιρό να εμφανιστεί σε κοσμικά ή άλλου είδους events με τον επίσημο, μέχρι πρότινος, σύντροφό της. Αν’ αυτού, η αδερφή της δούκισσας του Cambridge εμφανίζεται πολύ συχνά με τον πρώην σύντροφό της George Percy.

H Pippa με τον George γνωρίζονται 10 ολόκληρα χρόνια και ο ένας απολαμβάνει την συντροφιά του άλλου.

To τελευταίο διάστημα ο φωτογραφικός φακός των paparazzi συχνά συλαμβάνει την Pippa με τις φίλες της ή τον George αλλά ο σύντροφός της δεν είναι πουθενά εκεί. Αναπόφευκτα, λοιπόν, κάποιοι οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα ότι η Pippa χώρισε!

Από την άλλη, ο George Precy με τον οποίο η αδερφή της Kate ξαναβγαίνει τον τελευταίο καιρό, είναι γιος ενός εκ των πλουσιότερων ανδρών στην Μεγάλη Βρετανία.

Μετά την τελευταία τους κοινή έξοδο στο French Open, ο φακός τους συνέλαβε να τρώνε μαζί σε ένα ρομαντικό εστιατόριο ενώ η βραδιά τους βρήκε στο διαμέρισμα του George στο Λονδίνο.

Είναι ζευγάρι; Ποιος ξέρει! Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι η Pippa είναι μια από τις δημοφιλέστερες γυναίκες αυτή την στιγμή!

Read More

And More