Διονύσης Πυρομάλης: Δυο μήνες μετά το σοβαρό τροχαίο, χαμογελά ξανά και διασκεδάζει με τους φίλους του!

Γερός και δυνατός επέστρεψε μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του, πριν από δυο μήνες ο Διονύσης Πυρομάλης. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων είχε τον Απρίλη ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται διασωλήνωμένος στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν.
Αν και η κατάστασή του αρχικά ήταν πολύ κρίσιμη, εκείνος κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο και έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα το πρόσωπα, βγήκε νικητής από αυτήν την περιπέτεια υγείας.

Όλο αυτό το διάστημα οι φίλοι του στάθηκαν στο πλευρό του και δεν ήταν λίγοι αυτοί, που σχεδόν κάθε μέρα, έγραφαν ένα γλυκό και αισιόδοξο μήνυνα στο προφίλ του στο facebook λέγοντας ότι και αυτή τη φορά θα τα καταφέρει και θα γίνει γρήγορα καλά. Να σημειώσουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που ο Διονύσης τραυματίζεται σε τροχαίο, αφού λίγο καιρό πριν είχε αναρρώσει από προηγούμενο τραυματισμό του πάλι με το μηχανάκι.

Εκείνος, λοιπόν, κατάφερε να γίνει γρήγορα καλά και χθες διασκέδασε με τους διάσημους φίλους του και ανέβασε φωτογραφίες στο Facebook, γράφοντας πως είναι πολύ χαρούμενος που κάνει το πρώτο του post μετά από καιρό.
Μαζί του, ήταν και η Shaya με τον Alex Leon και άλλους φίλους τους και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί κάτω από τον ήλιο για το Instagram.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More