Angelina Jolie – Brad Pitt: Ρομαντικό δείπνο για δυο στην Αυστραλία! Φωτογραφίες

Τι κι αν πέρασαν αυτήν την περίοδο πολύ χρόνο μακριά ο ένας από τον άλλον, ο έρωτάς τους φαίνεται πως έχει δυναμώσει. Ο λόγος για τον Brad Pitt και την Angelina Jolie, που παρά την απόσταση που τους χωρίζει το τελευταίο διάστημα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, βρέθηκαν μαζί στην Αυστραλία και απόλαυσαν ένα ρομαντικό δείπνο.

Είναι αλήθεια πως τους τελευταίους μήνες, ο Brad Pitt βρίσκεται στην Αγγλία λόγω των γυρισμάτων που έκανε για τη νέα του ταινία με τίτλο The Fury, ενώ η Angelina είχε εγκατασταθεί στην Αυστραλία με τα παιδιά, για τα γυρίσματα της ταινίας “Unbroken”. Ωστόσο, οι δυο τους νιώθουν μοναξιά όταν είναι χώρια και προσπαθούν να συναντιόνται όσο το δυνατόν συχνότερα.

/

Έτσι, ο Brad έκανε ένα διάλειμμα και βρέθηκε με την αγαπημένη του Angelina στην Αυστραλία. Οι δυο τους πήγαν για ρομαντικό δείπνο στο γνωστό εστιατόριο Shipwreck Bar & Grill στην παραλία Airlie στο Queensland και η υποδοχή του κόσμου που τους είδε εκεί ήταν μεγάλη.

/

Χαμογελαστός, ο Brad κατέβηκε από το αυτοκίνητο και άνοιξε την πόρτα για να βγει η σύντροφος και μητέρα των παιδιών του. Χαμογελαστός, την έπιασε από το χέρι και αφού χαιρέτησαν τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί έξω από το εστιατόριο, κατευθύνθηκαν στο εσωτερικό του μαγαζιού για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη βραδιά τους.

/

Αξίζει, να αναφέρουμε πως αυτό το διάστημα ο Brad ταξιδεύει όσο πιο συχνά μπορεί στην Αυστραλία για να δει τα παιδιά του και την Angelina και λίγο πριν τα Χριστούγεννα, τους είχε πάρει όλους μαζί και πέρασαν τις γιορτές κάνοντας κρουαζιέρα. (Δες εδώ φωτογραφίες από την εκδρομή τους)

Δες φωτογραφίες:

/

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More