Π. Μπουγιούρης – Π. Πλάκα: Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση!

Η 20χρονη πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς “Είναι στιγμές” έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή μας! Όχι μόνο για το ταλέντο της αλλά και για την προσωπική της ζωή που έχει γίνει αρκετές φορές πρωτοσέλιδο. Ο Κώστας Σόμμερ και ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος είναι μόνο δύο από τους δύο μνηστήρες που της χρέωσαν! Η ίδια διέψευσε μιλώντας στην Τατιάνα τα δημοσιεύματα ωστόσο δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω για την προσωπική της ζωή…

Οι φήμες την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη. Μάλιστα, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας το πέρασαν μαζί στη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη φορά, ο Παναγιώτης και η Πηνελόπη κάνουν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους συνάντησε σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας να απολαμβάνουν τον καφέ τους αλλά και ο ένας την συντροφιά του άλλου.

“Οι άνδρες είναι πολύ καλοί μου φίλοι. Τα πάω περίεργα μαζί τους. Πιο εύκολα θα κάνω παρέα με άνδρες παρά με γυναίκες. Στην προσωπική μου ζωή βλέπω ότι έχω αποδοχή, αλλά δεν με πλησιάζουν εύκολα. Ίσως το βλέμμα μου είναι αυστηρό..”, είχε δηλώσει η νεαρή πρωταγωνίστρια του ΑΝΤ1. Ο Παναγιώτης φαίνεται πως αγνόησε το αυστηρό της βλέμμα και την πλησίασε με αποτέλεσμα να έρθουν πολύ κοντά!

Η Πηνελόπη δεν ξεκόλλησε από το πλευρό του ηθοποιού και είχε την περισσότερη ώρα το κεφάλι της πάνω στον ώμο του ενώ δεν έλειψαν και οι τρυφερές ματιές ανάμεσά τους.

Οι δυο τους αποχώρησαν διακριτικά αλλά μαζί, χωρίς να δείχνουν ότι ενοχλούνται από τον φωτογραφικό φακό. Φαίνεται πως πια δεν έχουν τίποτα να κρύψουν! Άλλωστε ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται…

Read More

And More