Γ. Πλούταρχος – Μ. Ιακώβου: Δίνουν συναυλία για καλό σκοπό! Τι λέει η τραγουδίστρια στο TLIFE

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Μαρία Ιακώβου ταξίδεψαν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό στα πλαίσια της προγραμματισμένης περιοδείας τους και ξεσήκωσαν τους θαυμαστές τους! Πέρασαν σχεδόν όλο το καλοκαίρι παρέα και έχει και συνέχεια με επόμενους σταθμούς την Αρχαία Ολυμπία, τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική για δεύτερη φορά, τις Σέρρες και τον Σεπτέμβρη την Αυστραλία.

“Σε όλους τους προορισμούς μας έχουμε τύχει πολύ ζεστής υποδοχής κι είναι μια πολύ ευχάριστη περιοδεία για όλους μας! Ο κόσμος περνάει όμορφα και παρασύρει κι εμάς”, περιγράφει στο TLIFE η Μαρία. “ Ίσως οι συναυλίες στην Αμερική να έχουν αφήσει μια πιο ιδιαίτερη αίσθηση σε μένα, γιατί ήταν κι η πρώτη μου φορά εκεί”, συνεχίζει η τραγουδίστρια.

Η επιτυχία των συναυλιών αυτών τους κάνει αρκετές φόρες να προσθέτουν και άλλους προορισμούς. Από τις πιο σημαντικές όμως εμφανίσεις τους είναι αυτή της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 24 Αυγούστου. Οι δύο τραγουδιστές θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό αφού τα έσοδά της θα δοθούν σε μία καρκινοπαθή μητέρα.

“Είναι μια πολύ σπουδαία και συγκινητική πρωτοβουλία του Γιάννη Πλούταρχου, ο οποίος, μόλις έμαθε για τη περίπτωση της συγκεκριμένης γυναίκας, αμέσως θέλησε να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο. Τα έσοδα της συναυλίας μας στο θέατρο Γης, θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στη θεραπεία της, καθώς η ίδια παλεύει με τον καρκίνο, έχοντας δύο παιδιά και σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα.. Εύχομαι να πιάσουν τόπο και να χαρεί και πάλι τη ζωή…”, δηλώνει στο TLIFE η Μαρία.

Μία όμορφη κίνηση για μία γυναίκα που έχει πραγματική ανάγκη. Η όμορφη τραγουδίστρια νιώθει τυχερή που βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα δίπλα στο καλύτερο παιδί της ελληνικής μουσικής σκηνής. “Είναι από εκείνες τις συνεργασίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σου και θα θυμάσαι πάντα! Είναι και θα παραμένει μία από τις καλύτερες που έχω ζήσει και νιώθω πραγματικά ευγνώμων γι’ αυτή”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τι είναι αυτό που θαυμάζει σε εκείνον; “Η ζεστασιά του, η αμεσότητά του και η ειλικρίνειά του που έχει ως άνθρωπος και μεταφέρονται αυτούσια και στη δουλειά του. Είναι ένας άνθρωπος ευγενικός και πάντα χαμογελαστός με όλους! Το ότι είναι μία απ’ τις μεγαλύτερες φωνές μας, νομίζω δε χρειάζεται να το τονίσω, το γνωρίζει ήδη ο κόσμος!”

Read More

And More