Βροχή οι αποκαλύψεις για τα στημένα παιχνίδια και η εμπλοκή των διάσημων παραγόντων!

Μια από τις πιο μελανές σελίδες της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεκίνησε να γράφεται από χθες και θα συνεχίσει για τις επόμενες μέρες με όλες τις αποκαλύψεις που γίνονται μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε για τα στημένα παιχνίδια.

Μεγαλοπαράγοντες, παίκτες, διαιτητές και άνθρωποι σε διάφορα πόστα του αθλητισμού εμπλέκονται στο “χορό” εκατομμυρίων που είχε στηθεί γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η εικόνα παραγόντων να μεταφέρονται στην εισαγγελία με χειροπέδες, η 93.000 σελίδων δικογραφία που έχει συνταχθεί, οι φήμες για την εμπλοκή κορυφαίων παραγόντων και η αποκάλυψη της λίστας των ονομάτων αλλά και των μεταξύ τους διαλόγων είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν το κουβάρι των εξελίξεων, που άρχισε να ξετυλίγεται.
Μέχρι στιγμής, 15 συνολικά άνθρωποι που εμπλέκονται έχουν συλληφθεί ή αναζητούνται. Μεταξύ των συλληφθέντων ο Αχ. Μπέος, ο Γ. Τσακογιάννης και ο Στ. Ψωμιάδης. Αναζητείται ο Μάκης Ψωμιάδης και ο προπονητής Γιάννης Παπακώστας.
Οι συλληφθέντες ζήτησαν προθεσμία να απολογηθούν και την πήραν για τη Δευτέρα. Μέχρι τότε θα βρίσκονται στη ΓΑΔΑ. Ο Αχιλλέας Μπέος διακομίστηκε στο νοσοκομείο λόγω αδιαθεσίας.
Την ίδια στιγμή η εισαγγελέας έχει κάνει τις προτάσεις της και βάσει αυτών αναμένεται να κληθούν ως κατηγορούμενοι συνολικά 85 άνθρωποι του ποδoσφαίρου. Μεταξύ αυτών υπάρχουν πρόεδροι ομάδων και μάλιστα εκ των κορυφαίων της Σούπερ Λίγκας, υψηλόβαθμα στελέχη των αρχών του ποδοσφαίρου, εν ενεργεία διαιτητές αλλά και διεθνής παίκτης που στοιχημάτιζε μεγάλα ποσά σε ματς που θεωρούνται “ύποπτα”.
Ενώ, παράλληλα, πέρα από τα στημένα υπάρχει και η εμπλοκή διεθνούς μπασκετμπολίστα με χρήση φαρμάκων και η επικοινωνία του με παράγοντα επαρχιακής ομάδας που του ζήτησε να τον προμηθεύσει τις “ύποπτες” ουσίες.

Διάβασε περισσότερα στο newsit

Read More

And More