Σ. Πούμπουρας: ” Ένας άνθρωπος χορτασμένος πιο εύκολα θα παραμείνει πιστός σε μια σχέση”

Ο Σάββας Πούμπουρας είναι ο παρουσιάστης της καινούριας εκπομπής “Οικογένεια της Συμφοράς”. Ο ίδιος μέσα από μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό “EΓΩ!” μίλησε για την τηλερόραση, τις σχέσεις και τη γνώμη που έχει ο κόσμος για αυτόν.

Ο παρουσιάστης αναφέρθηκε στο αν η τηλεόραση περνάει κρίση;
“Η τηλεόραση πηγαίνει μια χαρά, ειδικά λόγω της κρίσης ο κόσμος κάθεται σπίτι του και βλέπει τηλεόραση. Σε καθοδική πορεία είναι τα οικονομικά της τηλεόρασης”, ανέφερε.
Η προβολή και η αναγνωρισιμότητα τον κάνει να αισθάνεται ωραίος;
“Ο νάρκισσος δεν περιμένει την τηλέοραση για να νιώσει έτσι, το έχει στο αίμα του. Αυτό έχει να κάνει όμως και με το κατά πόσον τα έχεις βρει με τον εαυτό σου”.
Τον ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων;
” Όλοι νοιάζονται για το τι γνώμη έχουν οι γύρω τους για αυτούς. Από την άλλη για να μη “χαλιέμαι” αποφεύγω να ακούω σχόλια.”
Νιώθει επιτυχημένος;

” Όπως όταν δούλευα σε μπαρ και έφτιαχνα στους πελάτες κοκτείλ και μου έλεγαν ότι είναι ωραία, έτσι και τώρα που με πλησιάζει ο κόσμος και μου μιλάει. Υπάρχει η ικανοποίηση ότι κάνω κάτι καλά” αποκάλυψε.
Είναι τόσο ακομπλεξάριστος όσο φαίνεται;
“Ναι, και πολλοί το παρεξηγούν, λένε ότι αυτός δίνει συνέντευξη και προσπαθεί να το παίξει άνετος. Πολλές φορές θεωρούν ότι η εικόνα μου είναι επιτηδευμένη.”
Έχει περάσει περίοδο με διαφορετικές ερωτικές παρτενέρ; Τα one nigh stands τα θεωρεί κάτι ακραίο;
“Δεν είναι, εκεί έρχεσαι σε επαφή με τη σεξουαλικότητα σου και δοκιμάζεις πράγματα. Ένας άνθρωπος χορτασμένος πιο εύκολα θα παραμείνει πιστός σε μια σχέση”.
Έχει κάνει ακρότητες μέσα στη σχέση;
” Όχι, δεν ήμουν ποτέ ζηλιάρης, βέβαια έχω κυνηγήσει γυναίκα. Κάποια στιγμή όταν δεν βλέπεις να υπάρχει ανταπόκριση ξενερώνεις” εξομολογήθηκε.
Θα έβγαζε ποτέ στην φόρα την προσωπική του ζωή;
“Πίστεψε με όσες φορές έχω κυκλοφορήσει με γυναίκα έξω δεν με έχει πάρει χαμπάρι κανείς. Μπορεί εύκολα να προστατευτεί κάποιος, αυτά τα στημένα είναι τραβάτε με κι ας κλαίω”.
Τέλος ο Σάββας μίλησε στο αν χρειάζεται διπλωματία για να αντέξει στους χώρους που κινείτε;
” ‘Έμαθα να είμαι ντόμπρος ξηγημένος και στρέιτ. Δεν μπορώ να χρησιμοποιώ πλάγιους τρόπους και να γλύφω. Όλο αυτό με τις χαιρετούρες και το PRιλίκι δεν το έχω καθόλου” κατέληξε.

Read More

And More