Kate Middleton – William: Το άλμπουμ της βάφτισης της πριγκίπισσας Charlotte!

Η μεγάλη στιγμή για την πριγκίπισσα Charlotte έφθασε… Η μόλις εννιά εβδομάδων κόρη της Kate Middleton – Δούκισσα Catherine για τους Βρετανούς- και του William βαφτίστηκε και εμφανίστηκε την Κυριακή για πρώτη φορά επίσημα ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Ήταν γύρω στις 4 και μισή το μεσημέρι (ώρα Αγγλίας) όταν η εντυπωσιακή Kate με ιβουάρ δημιουργία Alexander McQueen εμφανίστηκε σπρώχνοντας το καροτσάκι της κόρης της και έχοντας μαζί της τον William, αλλά και των 22 μηνών μικρό πρίγκιπα George που τράβηξε σαν μαγνήτης τα φωτογραφικά φλας!

Η βάφτιση έγινε στην εκκλησία St. Mary Magdalene, στο Sandringham, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Εκεί βρέθηκαν η βασίλισσα Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο Κάρολος με την Καμίλα, οι γονείς της Kate Middleton με την αδελφή της Pippa, αλλά και οι νονοί της πριγκίπισσας Charlotte – ανάμεσά τους και η ανίψια της Νταϊάνα Laura Fellowes. Φυσικά ηχηρή ήταν η απουσία του πρίγκιπα Harry, που φημολογείται πως ενοχλήθηκε επειδή δεν τον συμπεριέλαβαν στους νονούς της νεοφώτιστης.

Η μπέμπα πάντως, ήταν πολύ ήσυχη καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής. Φορούσε το παραδοσιακό δαντελένιο φόρεμα της βασιλικής οικογένειας και είχε ροδαλά μαγουλάκια, όπως είδαμε όταν η Kate την σήκωσε στην αγκαλιά της.
Ό,τι κι αν έκανε όμως, η μικρή, την παράσταση και τις εντυπώσεις έκλεψε ο George που περπατούσε κρατώντας το χέρι του μπαμπά William και χαιρετούσε το συγκεντρωμένο πλήθος των Βρετανών, έξω από την εκκλησία!

Read More

And More