Πρίγκιπας Αλβέρτος – Πριγκίπισσα Charlene: Υπάρχει τελικά κρίση στο γάμο τους;

Και τι δεν έχει τραβήξει αυτό το ζευγάρι. Από τη στιγμή που ο πρίγκιπας Αλβέρτος ανακοίνωσε το γάμο του με την Charlene, το ένα σκάνδαλο έσκαγε μετά το άλλο στο Πριγκιπάτο του Μονακό, κάνοντας το ζευγάρι να είναι από τα πιο πολυσυζητημένα στους βασιλικούς κύκλους.
Για να σου φρεσκάρω τη μνήμη, τα δύσκολα ξεκίνησαν πριν το γάμο, όταν δημοσιεύματα ήθελαν την νύφη να προσπαθεί να το σκάσει, μαθαίνοντας για τα εξώγαμα παιδιά του άτακτου πρίγκιπα. Κάτι που δεν έγινε, όμως, και το καλοκαίρι του 2011 ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Αλβέρτο. Ωστόσο, η ίδια δεν έμοιαζε πολύ χαρούμενη, αφού δάκρυζε όλη την ώρα, κάνοντας τα media να την προσφωνούν “η θλιμμένη πριγκίπισσα”.
Οι φήμες πως ο γάμος του ήταν μια “καλοστημένη απάτη” άρχισαν να φουντώνουν, αλλά τελικά το παλάτι πήρε την κατάσταση στα χέρια του και δόθηκε ένα τέλος στη φημολογία. Τον Ιανουάριο του 2013, μάλιστα βγήκε και επίσημη απόφαση που δικαίωνε τον πρίγκιπα, επιβάλλοντας στη εφημερίδα να του ζητήσει δημόσια συγνώμη.

/

Και ενώ όλα πήγαιναν ρολόι, μόλις τον Μάιο πέφτει σαν βόμβα η φήμη για εξωσυζυγική σχέση της πριγκίπισσας Charlene, μετά από ένα ταξίδι της στην πατρίδα της τη Νότιο Αφρική και την κοινή εμφάνισή της με τον γοητευτικό Byron Kelleher σε αγώνα τένις στο Μόντε Κάρλο. Την φωτογραφία δημοσίευσε η εφημερίδα Bild επιβεβαιώνοντας τις φήμες για το ειδύλλιο μεταξύ τους.
Το παλάτι δεν πήρε επίσημη θέση και ποτέ δεν μάθαμε αν τελικά η Charlene απάτησε τελικά τον Αλβέρτο. Ωστόσο, οι δυο τους έκλεισαν μέσα στο καλοκαίρι 2 χρόνια γάμου και προχθες έκαναν μια τρυφερή κοινή εμφάνιση στο ετήσιο πικ νικ του Μονακό στο πάρκο της Μαρία Αντουανέτα.
Κατά τη διάρκεια τον εκδηλώσεων, ο Αλβέρτος φαινόταν πολύ προστατευτικός με την σύζυγό του. Την ακουμπούσε απαλά στην πλάτη, την κοιτούσε τρυφερά και δεν έφυγε λεπτό από κοντά της.

/

Λέτε τελικά τα σύννεφα στη σχέση τους να εξαφανίστηκαν;
Δες φωτογραφίες:

/

/

/

/

Read More

And More