Πρίγκιπας Αλβέρτος – Πριγκίπισσα Σαρλίν: Έκλεισαν ένα χρόνο παντρεμένοι! Φωτογραφίες

Ένας χρόνος πέρασε από το γάμο του πρίγκιπα Αλβέρτου και την αγαπημένης του Σαρλίν στο Μονακό και το ζευγάρι γιόρτασε με κάθε επισημότητα την πρώτη του επέτειο. Οι δυο τους έκαναν τον πολιτικό τους γάμο την 1η Ιουλίου του 2011 και μια μέρα μετά ακολούθησε ο θρησκευτικός γάμος, με την πριγκίπισσα να δακρύζει κατά τη διάρκεια της τελετής.
Παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την νύφη να είναι έτοιμη να το σκάσει μέχρι και την τελευταία στιγμή, όταν είχε μάθει για ένα ακόμη εξώγαμο παιδί του συντρόφου της, αλλά τελικά, οι δυο τους παντρεύτηκαν και τώρα είναι πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.
Η επίσημη ανακοίνωση του παλατιού ανέφερε πως έχουν ήδη προγραμματιστεί τριήμερες δραστηριότητες για τον εορτασμό της πρώτης επετείου τους και στην σελίδα του παλατιού στο Facebook, ο πρίγκιπας έγραψε: “Είμαστε πραγματικά πολλοί χαρούμενοι και μας φαίνεται σαν να έγινε χθες ο γάμος”.

Ακόμη, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Είμαι πολύ περήφανος για την σύζυγό μου, που έχει εκπληρώσει με επιτυχία όλες τις πριγκιπικές της υποχρεώσεις, αναφορικά με τις δωρεές στα παιδιά και τον αθλητισμό. Κατάφερε να ολοκληρώσει μια πολύ δύσκολη αποστολή και την ευχαριστώ γι’ αυτό”.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥΣ

Read More

And More