Τα κουπόνια σε στέλνουν διακοπές! Μήπως τελικά υπάρχει ελπίδα ν’αφήσεις την πόλη με οικονομικές προσφορές;

Η κατάσταση με το πορτοφόλι σου σε έχει κάνει να το σκέφτεσαι σοβαρά για τις φετινές σου διακοπές. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που 6 στους 10 Έλληνες έχουν δηλώσει φέτος πως δεν σκοπεύουν να πάνε κάπου το καλοκαίρι. Το TLIFE έκανε ένα καλοκαιρινό surf σε όλες τις προσφορές που μπορεί να σε κάνουν να το ξανασκεφτείς…

Ταξίδια στο εξωτερικό, μοναδικές προσφορές μέχρι και 50% σε πολυτελή δωμάτια ξενοδοχείων και ολοκληρωμένα πακέτα προσφορών. Έχουμε ξαναναφερθεί άλλωστε στις αγορές και στις υπηρεσίες μέσω κουπονιών! Η επιλογή είναι δική σου και σίγουρα είναι από τις πιο οικονομικές. Απλά και μόνο με ένα κλικ (επάνω στην προσφορά)!

Απόδραση στο Παρίσι από €79!

Τι θα έλεγες για μια νύχτα βασιλικής απόλαυσης α λα γαλλικά στο Παρίσι; Αν είναι το όνειρό σου ένα χλιδάτο δωμάτιο και ένα ποτήρι σαμπάνια (κερασμένο από το ξενοδοχείο – εσύ μάλλον πρέπει να παραγγείλεις τις φράουλες) αυτή η προσφορά σου ταιριάζει γάντι.

Κι αν τα €79 σου φαινονται και πάλι αρκετά λάβε υπόψη σου πως το δωμάτιο κοστίζει κανονικά €247 για μια διανυκτέρευση δύο ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.

7 ημέρες στο Μαρόκο – 550 ευρώ

Εσύ δεν έχεις παρά να κλείσεις θέση για το εξωτικό Μαρόκο. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το γραφείο. Από τα αεροπορικα, τη διανυκτέρευση σε ξενοδοχεία 5 αστέρων με ημιδιατροφή, τις μεταφορές σου στην έρημο και τα εισιτήρια για τα διάφορα αξιοθέατα. Δεν την λες και άσχημη σαν προσφορά. Τι λες;

5 ημέρες στο Ντουπάι με Σαφάρι
– 450 ευρώ

Είναι ο πιο luxurius προορισμός από τις αραβικές χώρες. Μπορείς να κάνεις το ταξίδι σου στη Μέκκα της τεχνολογίας κλείνοντας ένα συνολικό πακέτο. Αεροπορικά εισιτήρια, μετακινήσεις στη χώρα από το και προς το ξενοδοχείο, πρωινό και επίσης… σαφάρι στην έρημο και δείπνο BBQ στα κάρβουνα! Μην ξεχνάς τον Έλληνα ξεναγό που θα σου εξηγήσει τα πάντα στο ταξίδι σου.

Του Αιγαίου τα μπλε. 3 διανυκτερεύσεις για δύο άτομα στη Σίφνο με 119 ευρώ

Ένα τριήμερο σε ελληνικό νησί είναι ό, τι πρέπει. Διανυκτέρευσε 3 νύχτες με θέα το απέραντο γαλάζιο και κάνε οικονομία 43% από το κόστος διαμονής. Ειδικά για εκείνους που θέλουν να μείνουν περισσότερο στο ξενοδοχείο, αφού τα διαμερίσματα είναι φτιαγμένα σαν παραδοσιακά σιφνιότικα σπιτάκια.

Διαμονή με πρωινό και παραδοσιακό δείπνο στη Χαλκιδική – 70 ευρώ

Κλείσε τώρα το δωμάτιο σου σε παραδοσιακό ξενώνα της μαγευτικής Χαλκιδικής. Με μόνο 70 ευρώ θα διανυκτερεύσεις σε ένα από τα δίκλινα δωμάτιά του, απολαμβάνοντας δωρεάν το πρωινό σου. Και το βράδυ με τα ίδια χρήματα θα έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις παραδοσιακά πιάτα σε ένα πλήρες δείπνο για δύο.

Και τριήμερες διακοπές και απολαυστικό spa, jacuzzi και sauna για δύο άτομα – 138 ευρώ


Μήπως να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου; Η Αιδηψός φημίζεται για τα ιαματικά της λουτρά. Ταξίδι στην Εύβοια λοιπόν για δύο διανυκτερεύσεις σε πολυτελές ξενοδοχείο με πρωινό, στο οποίο μπορείς να χαλαρώσεις με τις ώρες στο jacuzzi, τη sauna και να απολαύσεις υπηρεσίες αναζωογονητικού spa.

Σπάρτη – Ταϋγετος 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό για 6 άτομα – 99 ευρώ

Οι διακοπές είναι πάντα πιο διασκεδαστικές με μεγάλη παρέα. Ιδανική λύση είναι να νοικιάσεις έναν ξενώνα που θα σας χωρέσει όλους (μέχρι 6 άτομα). Στη Σπάρτη θα συνδυάσεις και τη θάλασσα που δεν είναι μακριά, αλλά και χαλαρωτικές – και δροσιστικές – βόλτες στον Ταύγετο. Η έκπτωση του κουπονιού είναι 51%…

Μυτιλήνη 5 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα και ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο – 395 ευρώ

Θα εξοικονομήσεις τα χρήματα που θα χρειαζόσουν για να πάρεις μαζί σου και μεταφορικό μέσο. Ακόμη και η ενοικίαση αυτοκινήτου στο νησί θα σου κόστιζε σχεδόν όσα κοστίζει ολόκληρη η προσφορά. Το πακέτο περιλαμβάνει έκπτωση που φτάνει το 54%. Σκέψου πως με το αυτοκινητάκι θα μπορέσεις να κάνεις μαι βόλτα στο νησί, στην μαγευτική Ερεσό, αλλά και τα ξακουστά μοναστήρια του Άγιου Ραφαήλ και του Ταξιάρχη.

Προσοχή! Μέρα με τη μέρα οι προσφορές αλλάζουν και παύουν να υπάρχουν! Γι’αυτό αν ενθουσιαστείς με κάποια μην το σκεφτείς και πολύ! Καλό ταξίδι!

Read More

And More