Κέρδισε διπλές προσκλησεις για την πρεμιέρα της ταινίας “Μαλλιά Κουβάρια”!

Επίσημη πρεμιέρα έχει την Τρίτη 4 Ιανουαρίου στα VILLAGE CINEMAS του The Mall Athens στις 6 το απόγευμα, η παιδική ταινία “Μαλλιά Κουβάρια”. Το TLIFE σου εξασφάλισε 10 διπλές προσκλήσεις για να πας με τους αγαπημένους σου και να δεις από κοντά τους συντελεστές της ταινίας.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Ιωάννα Παππά και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, καθώς και πλήθος επωνύμων θα παραστούν στην πρεμιέρα, ενώ πολλές εκπλήξεις θα περιμένουν τους μικρούς φίλους που θα έρθουν να δουν την ταινία. Πριν την προβολή της ταινίας, από τις 17:00, ένας μεγάλος πύργος αναρρίχησης “Μαλλιά Κουβάρια” θα περιμένει τα παιδιά να τον κατακτήσουν στο σπιτάκι της Oriflame στο χριστουγεννιάτικο χωριό του Mall. Εκεί, οι μικροί φίλοι της ταινίας θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν και facepainting. Όλα τα παιδιά πριν την προβολή, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τη δική τους φωτογραφία ως Ραπουνζέλ ή Φλιν, τους δύο κεντρικούς ήρωες της ταινίας

Στείλε mail στο movies@tlife.gr και κέρδισε μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας “Μαλλιά Κουβάρια”

Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε λίγο!

Καλή επιτυχία!

Λίγα λόγια για την ταινία:

H Walt Disney Pictures βάζει τα καλά της και ετοιμάζεται να σβήσει 50 ολόκληρα κεράκια, γιορτάζοντας μαζί με τους θεατές την πανηγυρική κυκλοφορία της 50ης μεγάλου μήκους ταινίας κινουμένων σχεδίων της.

Το “Μαλλιά – Κουβάρια” (Tangled) είναι μια συναρπαστική, γενναιόδωρη, αφάνταστα διασκεδαστική ρομαντική περιπέτεια εποχής, που υπόσχεται απανωτές εκπλήξεις, άφθονο σασπένς, αλλά και δυνατές συγκινήσεις για μικρούς και μεγάλους. Κεντρικοί ήρωες η Ραπουνζέλ, μια πανέμορφη, δυναμική και πανέξυπνη νεαρή πριγκίπισσα, με χρυσαφένια μαλλιά που το μήκος τους ξεπερνά τα 21 μέτρα και μια αστείρευτη δίψα για ζωή και ο Φλιν Ράιντερ, έναν ακαταμάχητος, πολυμήχανος, ονειροπόλος ληστής, με γλώσσα που τσακίζει κόκαλα και αυτοπεποίθηση που αγγίζει τα όρια της αλαζονείας.

Η αναπάντεχη γνωριμία τους θα τους οδηγήσει από κοινού σε ένα θαυμαστό ταξίδι γεμάτο ανομολόγητους κινδύνους, απρόσμενες συναντήσεις, αλλά και ανεπανάληπτες στιγμές ευτυχίας, κατά τη διάρκεια του οποίου θα ανακαλύψουν τους πραγματικούς τους εαυτούς και ακόμη περισσότερα.

Συντελεστές της μεταγλώττισης:

Ραπουνζέλ ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ
Φλιν ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗΣ
Γκόθελ ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ
Σουγιάς ΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Αρχηγός ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ
Μυταράς ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
Γάντζος ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΟΥΡΓΟΣ
Σούρας ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΞΙΩΤΗΣ
Βλαντ ΚΩΣΤΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜΙΔΗΣ

Σκηνοθεσία: ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΚΙΔΗ
Μετάφραση: ΡΕΝΑ ΒΑΣΤΑΡΔΗ
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: VIRGINIE COURGENAY
Διεύθυνση Δημιουργικού: BOUALEM LAMHENE
Στούντιο Μεταγλώττισης: SIERRA POST
Μουσική Επιμέλεια: ΗΛΙΑΣ ΑΧΛΑΔΙΩΤΗΣ
Στίχοι: ΜΥΡΤΩ ΚΟΝΤΟΒΑ

Read More

And More