Τόμας Πρωτόπαπας: Πέρασε ένας χρόνος από το θάνατό του

Σαν σήμερα, πριν από ένα χρόνο, έσβησε ο ξανθός άγγελος της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Τόμας Πρωτόπαπας πέθανε στις 21 Μαΐου του 2013 μετά από έξι περίπου εβδομάδες στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του ΚΑΤ, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στην Αττική οδό.
Ο 26χρονος ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο δημοφιλές σήριαλ Βασιλιάδες, κατάφερε να συγκινήσει το πανελλήνιο και να ενώσει τις προσευχές όλων για μία θετική εξέλιξη στην υγεία του. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε να βγει νικητής από αυτή τη δύσκολη μάχη με το θάνατο.
Το χρονικό του τροχαίου
Ο Τόμας τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα διερχόμενο όχημα στην Αττική οδό. Ένα πρωινό Κυριακής και ενώ το smart αυτοκίνητό του ηθοποιού ήταν σταματημένο στη δεξιά λωρίδα στο ρεύμα προς αεροδρόμιο. Κατευθυνόταν στο πρώτο γύρισμα της εκπομπής Dr Cook που ανεμενόταν να κάνει πρεμιέρα της επόμενες ημέρες…
Ένα χρόνο μετά το θάνατό του, η οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα προσπαθούν να ξεπεράσουν την απώλεια μετά τον ξαφνικό θάνατο του Τόμας, που έκανε όλη την Ελλάδα να δακρύσει.

Read More

And More