Οι celebrities τίμησαν την Πρωτομαγιά! Γέμισε το instagram λουλούδια

Δεν θα μπορούσε μια τέτοια μέρα, μια τέτοια ηλιόλουστη μέρα για την ακρίβεια, να μην γεμίσουν τα social media με αντίστοιχες φωτογραφίες. Πρωτομαγιά άλλωστε και εκτός από την ιστορική σημασία που έχει αυτή η μέρα είναι και μία γιορτή της άνοιξης.

Είναι η υπενθύμιση ότι σε λίγο έρχεται το καλοκαίρι. Έμειναν μονάχα 4 ΣΚ πριν την επίσημη έναρξη της πιο ξέγνοιαστης και αγαπημένης εποχής, μικρών και μεγάλων. Σήμερα το διαπίστωσες κι εσύ! Οι αγαπημένοι σου celebrities επίσης αφού ξεχύθηκαν στις παραλίες και στις εξοχές και έβγαλαν φωτογραφίες με λουλούδια για να τιμήσουν την 1η μέρα του Μαΐου.

Ανεβάσαμε και στο TLIFE στον λογαριασμό μας στο instagram την δική μας για να σου ευχηθούμε «καλό μήνα».


Τις δικές της ευχές έστειλε και η Τατιάνα με την δική της λουλουδάτη φωτογραφία από την ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς!


Ο Ηλίας Ψινάκης δεν ανέβασε λουλούδια αλλά τους δημότες του Μαραθώνα συνεχίζοντας τον πρωτοποριακό του εκλογικό αγώνα αφού είναι υποψήφιος για την δημαρχεία της περιοχής!


Το δικό τους μήνυμα όμως πέρασαν και στο Πρωινό mou αφού η φωτογραφία που ανέβασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον λογαριασμό του στο instagram δεν είχε μόνο λουλούδια αλλά… και μπανάνες! Με αυτό τον τρόπο ενισχύουν την καμπάνια κατά του ρατσισμού που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες με πρωταγωνιστή το αγαπημένο κίτρινο φρούτο και σίγουρα έχεις δει κι εσύ στο διαδίκτυο.


Και για να μπεις κι άλλο σε ανοιξιάτικο mood, συγκεντρώσαμε τις πιο χρωματιστές και χαρούμενες από τις φωτογραφίες που πέρασαν σήμερα από το timeline μας… Εννοείται περιμένουμε να μας κάνεις mention και τις δικές σου στο twitter και το instagram του TLIFE για να δούμε αν “έπιασες” τον Μάη!

Read More

And More