Ρ. Λυκούδη: Μιλάει στο TLIFE για το νεογέννητο μωρό της και την ζωή της με 3 άντρες στο σπίτι!

Απλές αλλά μοναδικές στιγμές, οικογενειακής ευτυχίας, μπορεί να απολαμβάνει πλέον η Ράνια Λυκούδη παρέα με τους τρεις άντρες της ζωής της! Η αναπληρωματική Μις Ελλάς 1996 και ο πολίστας σύζυγός της, Ζάχος Αναστασιάδης έγιναν για δεύτερη φορά γονείς στα τέλη Ιανουαρίου και από εκείνη τη στιγμή “πετούν στα σύννεφα”.

Το δεύτερο αγοράκι τους γεννήθηκε 3.790 γραμμάρια με φυσιολογικό τοκετό, στο μαιευτήριο ΡΕΑ. Το TLIFE μάλιστα, βρέθηκε εκεί την ημέρα που η οικογένεια Αναστασιάδη θα αναχωρούσε για το σπίτι της και η Ράνια μας είπε χαρακτηριστικά: “Ο μικρούλης μου είναι γλύκας και πολύ ήσυχος. Κοιμάται, τρώει, ξανακοιμάται. Δεν τον έχουμε ακούσει καθόλου… Είμαι πολύ χαρούμενη με την έλευση του μπέμπη και ανυπομονώ να επιστρέψουμε όλοι μαζί σπίτι”.

Ο μπέμπης σήμερα είναι μόλις 22 ημερών! Το TLIFE λοιπόν, επικοινώνησε με την Ράνια κι εκείνη μας μίλησε για το πώς τα βγάζει πέρα με τρεις άντρες στο σπίτι, πώς αντέδρασε ο Μιχάλης όταν γνώρισε τον αδερφούλη του, ενώ δήλωσε πως το μωρό θα πάρει το όνομα του πατέρα της… Χαράλαμπος!

Πώς αισθάνεσαι τώρα που είστε όλοι μαζί στο σπίτι; Το μωράκι εξακολουθεί να είναι ήσυχο τα βράδια;

“Μια χαρά είμαστε! Πολύ χαρούμενοι! Το μωρό είναι πολύ καλό! Πολύ γλυκό! Είναι πάρα πολύ καλό παιδάκι και ήρεμο! Εξακολουθεί να τρώει, να πίνει και να μοιμάται. Και ξανά από την αρχή. (γέλια) Καμιά φορά, βράδυ παρά βράδυ, φωνάζει, γιατί έχει λίγους κολικούς. Αλλά μόλις του βάλω λίγο λαδάκι στην κοιλίτσα, ηρεμεί. Περνάει η ενόχληση και ξανακοιμάται. Αυτό μόνο. Όλα τα μωράκια όταν είναι τόσο μικρά έχουν λίγους κολικούς. Κατά τα άλλα, είναι πάρα πολύ καλός! Δεν με κουράζει καθόλου.

Κι ο Μιχαλάκης, άντε να μας ταλαιπώρησε συνολικά δύο βράδια. Ήταν επίσης, πολύ καλός. Αλλά εκείνος δεν ξεκολλούσε με τίποτα από πάνω μου. Ο μπέμπης μ’ αφήνει να κοιμηθώ και δυο ωρίτσες παραπάνω. (γέλια) Τώρα το μωρό κοιμάται δίπλα μου. Θα τον έχω για 7 μήνες δίπλα μου, γιατί είναι οι κρίσιμοι μήνες και μετά θα είναι στο ίδιο δωμάτιο με τον Μιχαλάκη.”.

Ποια ήταν η αντίδραση του Μιχάλη όταν γνώρισε τον αδερφό του; Ζηλεύει που ασχολείστε με το μωρό;

“Σε γενικές γραμμές ο Μιχάλης συμπεριφέρεται πολύ καλά στο μωρό και αντέδρασε όμορφα όταν τον συνάντησε πρώτη φορά. Θέλει να τον πιάνει, του μιλάει, θέλει να παίζει μαζί του. Νομίζει ότι είναι κάτι σαν παιχνίδι… (γέλια) Αλλάζουμε μαζί τον μπέμπη, κάθεται δίπλα μου, παρατηρεί… Ζηλεύει σε λογικά πλαίσια κι εκφράζει την ζήλεια του αυτή, με πολύ γλυκό τρόπο. Καμιά φορά, για παράδειγμα, μου λέει” Μαμά, άσε το μωρο να πάρεις εμένα αγκαλιά”. Είναι καλό παιδάκι κι ο Μιχάλης!”

Σε ποιον μοιάζει περισσότερο;

“Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα. Πιστεύω πως έχει και δικά μου χαρακτηριστικά και του Ζάχου, αλλά φέρνει λίγο και στον Μιχαλάκη. Προς το παρόν όμως, δεν είναι καρμπόν κάποιου… Θα φανεί στην πορεία. Ο Μιχάλης από την αρχή φαινόταν… Ήταν ίδιος ο Ζάχος.”.

Αντέχεις με τρεις άντρες στο σπίτι; Πώς τα βγάζεις πέρα;

“Άσ’ τα! (γέλια) Ακούω συνέχεια το όνομά μου… Ράνια από εδώ ο ένας, Ράνια από εκεί ο άλλος, κλάμα -πού και πού- ο τρίτος. (γέλια) Πάλι καλά με βοηθάνε οι γονείς μου και η αδερφή μου! Φυσικά και ο Ζάχος όσο μπορεί, όταν δεν έχει προπόνηση. Τώρα λείπει για αγώνα στην Κεφαλονιά.”

Ο Ζάχος ήταν μέσα στο δωμάτιο κατά τη διάρκεια του τοκετού;

“Στον τοκετό ο Ζάχος ήταν μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο. Μετά δεν ήθελα να κάτσει. Ούτε κι εκείνος όμως, γιατί δεν θα άντεχε. Δεν θα ήταν ότι καλύτερο, γιατί μπορεί και να λιποθυμούσε! (γέλια) Εδώ εγώ κι είχα βάλει το σεντόνι, χωρίς να βλέπω τι γίνεται. Τους έλεγα “Δεν αντέχω, κάντε γρήγορα!”. Είχε πλάκα όμως. Πάλι καλά που ήμασταν 4 γυναίκες.”

Είναι στα σχέδιά σας ο ερχομός ενός τρίτου παιδιού;

“Δεν βάζουμε πρόγραμμα, αλλά αν έρθει και τρίτο παιδάκι, καλώς να έρθει. Προς το παρόν όμως, είναι πολύ νωρίς…”

Κατάφερες να χάσεις εύκολα τα κιλά της εγκυμοσύνης;

“Πήρα περίπου 8 κιλά, αλλά με το τρέξιμο, με τρεις άντρες, τα έχασα. Αφού με βλέπουν γνωστοί μου και δεν το πιστεύουν. Η αλήθεια είναι ότι πέρα από το ότι έτρεχα συνέχεια πίσω από τον Μιχάλη -κάτι που βοήθησε τελικά- δεν τρώω και πολύ φαγητό, γενικά. Μέχρι 5 μηνών δεν φαινόταν ότι είμαι έγκυος. Μετά που άρχισε και το μωρό να μεγαλώνει, φάνηκε έντονα η κοιλιά. Γιατί δεν βγήκε και μικρός… Όταν ήμουν έγκυος στον Μιχάλη είχα ξεφύγει… Είδα κι έπαθα για να τα χάσω, γιατί είχα πάρει 17 κιλά. Ήταν καλοκαίρι και το είχα ρίξει για τα καλά στα παγωτά. (γέλια)”.

Read More

And More