Το ξέσπασμα της κόρης του Ρασούλη: “Ο Νταλάρας έστειλε στεφάνι στην κηδεία του πατέρα μου και ζήτησα να το απομακρύνουν”

Τρία χρόνια μετά το θάνατο του σπουδαίου Μανώλη Ρασούλη, η κόρη του Ναταλί ανοίγει την καρδιά της και μιλά ανοιχτά για τις δύσκολες ώρες που πέρασε, τη σχέση ζωής που είχαν και την κόντρα του πατέρα της με τον Γιώργο Νταλάρα.
Σε συνέντευξή της στο “ΕΓΩ!” και τον Γιάννη Βίτσα, η Ναταλί Ρασούλη αποκαλύπτει: “Ο θάνατος του πατέρα μου ήρθε απότομα. Κανένα παιδί δεν είναι έτοιμο για κάτι τέτοιο” και συμπληρώνει: “Έπρεπε να προχωρήσω τα Cds και να πολεμήσω για το έργο του. Αυτό με βοήθησε να μην αφεθώ στην κατάθλιψη, να μην γίνω μια σκιά λόγω πένθους”.
Για τον ξαφνικό θάνατό του δήλωσε: “Ούτε καν ο ίδιος δεν ήξερε ότι είχε πρόβλημα με την καρδιά του. Έπαθε ένα προειδοποιητικό έμφραγμα 20 ημέρες πριν “φύγει”, για το οποίο ενημερώθηκα μετά το θάνατό του από τον ιατροδικαστή. Είχε ενδείξεις, αλλά δεν το είχε αντιληφθεί”.

Για την κόντρα του πατέρα της με τον Γιώργο Νταλάρα και το στεφάνι που έστειλε εκείνος μετά το θάνατο του Μανώλη Ρασούλη, δήλωσε: “Για τον πατέρα μου ο Γιώργος Νταλάρας εκπροσωπούσε ένα status στο ελληνικό τραγούδι, το οποίο του ήταν απολύτως απεχθές και εχθρικό. Για τον πατέρα μου το τραγούδι ήταν ιδεολογία και όχι λεφτά” και συμπλήρωσε: “Ο Νταλαρας έστειλε στεφάνι στην κηδεία του πατέρα μου, αλλα ζήτησα να το απομακρύνουν… Ήταν πολύ σοβαροί οι λόγοι αυτής της αντιπαράθεσης. Όλα τα στεφάνια και τα συλλυπητήρια μηνύματα του κόσμου δεν μπορούσαν να το αλλάξουν αυτό. Με τον πατέρα μου είχε φτάσει σε σημείο χειροδικιας. Τον χτύπησε. Μετά άρχιζαν τα δικαστήρια σωρηδόν όπου ο μπαμπάς μου άρχισε να ανακαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο κινείται ο κύριος Νταλαρας στο χώρο του τραγουδιού”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More