Ο Γ. Λιάνης στο TLIFE: Έδιωξαν τον Ρασούλη με το πρόσχημα ότι δεν είχε δελτίο παροχής! Θα πεινούσε

Ο βουλευτής και πρώην υπουργός Γιώργος Λιάνης ήταν μαζί με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο όταν ο Μανώλης Ρασούλης τους συνάντησε στην ταβέρνα της Μίνας όπως χαρακτηριστικά γράφει στη στήλη του στα ΝΕΑ ο Λευτέρης Παπαδόπουλος.

Το TLIFE επικοινώνησε μαζί του πριν από λίγο, την ώρα που βρισκόταν μαζί με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο και μόλις είχαν πληροφορηθεί ότι η ΕΡΤ απέλυσε τον Μανώλη Ρασούλη, επειδή δεν είχε δελτίο παροχής υπηρεσιών!

“Τον έδιωξαν με το πρόσχημα ότι έληξε η σύμβαση και δεν είχε δελτίο παροχής υπηρεσιών” λέει στο TLIFE ο Γιώργος Λιάνης αγανακτισμένος. “Θα μπορούσαν να περιμένουν ένα δυο μήνες να το βγάλει ή να κόψει κάπου αλλού”! Θα πεινούσε ο Ρασούλης! Και είναι ντροπή για τη χώρα και τον πολιτισμό να πεινούσε ο Μανώλης Ρασούλης¨!

Ρωτήσαμε το Γιώργο Λιάνη αν όταν τους βρήκε στην ταβέρνα πριν ένα μήνα και έδωσε την επιστολή στον Λευτέρη Παπαδόπουλο, τους έκανε παράπονα. “Όχι” απαντάει ο Γιώργος Λιάνης. “Ο Ρασούλης ήταν αξιοπρεπής. Μας είπε μόνο ότι έχει πικραθεί με κάτι. Ήταν αξιοπρεπής αλλά και σπαρακτικός μαζί. Η επιστολή του ήταν σπαρακτική!

Read More

And More