Η Δ. Βανδή αποκαλύπτει: “Ένιωσα τον κοινωνικό ρατσισμό στην παιδική μου ηλικία!”

Για την ευτυχία, την οικογένειά της, τον έρωτα και το πάθος, αλλά και τα δύσκολα παιδικά της χρόνια μίλησε η Δέσποινα Βανδή. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε τις κρυφές πτυχές του εαυτού της και αναφέρθηκε στην απόρριψη που είχε δεχτεί, όταν ήταν παιδί.
“Πολλές φορές άκουσα να μιλούν για ‘μένα, θεωρώντας ότι αναφέρονται σε άλλον άνθρωπο. Σε μια προβεβλημένη δουλειά, δεν σημαίνει πως ο άλλος γνωρίζει την ψυχή ή το μυαλό σου. Δύσκολες στιγμές έχω περάσει κι εγώ, όπως όλοι, αλλά ένιωσα και πολύ έντονες καταστάσεις, λόγω της αποδοχής και της αγάπης του κόσμου”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο “Hello!”.
Για τα παιδικά της χρόνια, η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως είχε βιώσει έντονα την απόρριψη. “Οι γονείς μου ήταν εργάτες. Επομένως, ένιωσα τι σημαίνει κοινωνικός ρατσισμός. Όταν ο δάσκαλος σε ντροπιάζει μπροστά σε μια ολόκληρη τάξη – εγώ τότε δεν είχα να αγοράσω ούτε τετράδιο – είναι κάτι που “εγγράφεται” στη ψυχή ενός παιδιού”, δήλωσε.

Παράλληλα, η Δέσποινα αποκάλυψε και έναν από τους μεγάλους φόβους της, που δεν είναι άλλος από το θάνατο. “Θεωρώ ότι ο μεγαλύτερος πόνος που βιώνουμε είναι να βλέπουμε να φεύγουν από δίπλα μας άνθρωποι που αγαπάμε”, είπε.
Ακόμη, η ίδια παραδέχτηκε ότι έχει ζήσει πολλές στιγμές ευτυχίας και θέλει να ακολουθήσουν κι άλλες και ξεκαθάρισε πως όταν αγαπά, δεν βγάζει εύκολα ανθρώπους από τη ζωή της.
Τέλος, στην ερώτηση αν έχει πάθος στη ζωή της, απάντησε: “Πάθος σε μια ερωτική σχέση υπάρχει τα δυο πρώτα χρόνια… Κατόπιν μεταλλάσσεται. Αυτή τη στιγμή αγαπώ παθολογικά τα παιδιά μου. Έχω μια τρέλα μαζί τους και δεν μπορώ να ορίσω διαφορετικά την αγάπη μου γι’ αυτά”.
Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More