Το πρώτο Interactive Μουσικό περιοδικό στην Ελλάδα είναι γεγονός!

Το Reload είναι ένα νέο interactive Μουσικό περιοδικό με εκδότη τον Μίλτο Καρατζά, που θα αλλάξει το τρόπο που αλληλεπιδρούμε και ενημερωνόμαστε για τα μουσικά νέα σε Ελλάδα και εξωτερικό. To πρώτο μηνιαίο τεύχος είναι πλέον γεγονός και μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν στο περίπτερο της Apple, με εξώφυλλο τη Shakira, την πιο hot Κολομβιανή καλλιτέχνιδα. Ενσωματώνοντας λοιπόν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και με μια δημοσιογραφική ομάδα που έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στη μουσική βιομηχανία, κάνει την εμφάνιση του, το πρώτο Interactive Μουσικό περιοδικό στην Ελλάδα.

Στο RELOAD θα ζήσετε μία ξεχωριστή μουσική εμπειρία, έχοντας δημιουργήσει αλληλεπίδραση με το κείμενο, με πολλαπλές δυνατότητες διάδρασης (π.χ. tablet rotation for video play, screen scratch for content exposure κ.ά.), επιλογή του περιεχομένου μέσω scroll και buttons για επιλεκτική προβολή.

Αυτό που το κάνει επίσης τόσο ξεχωριστό, είναι ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα το περιεχομένο ενός περιοδικού συνδέεται με διαδικτυακά κανάλια (Websites, Social Media κλπ.). Χάρη στο live streaming δίνει στον αναγνώστη τη δυνατότητα λήψης ειδοποιήσεων σχετικά με breaking news, διαγωνισμούς, events και σχολιασμό από τους εκδότες για τα διάφορα μουσικά δρώμενα.

Φυσικά από ένα τέτοιο μουσικό περιοδικό θα διαβάσετε μόνο τις πιο hot συνεντεύξεις δημοφιλών ονομάτων, αφιερώματα σε είδη μουσικής και σε μεγάλους καλλιτέχνες. Η ανάδειξη και προβολή νέων καλλιτεχνών όπως η παρουσίαση και κριτική νέων CD και digital singles, θα φέρουν τα πάνω κάτω στην Ελληνική μουσική σκηνή. Στο τέλος του περιοδικού θα συμπεριλαμβάνεται agenda που θα αποτελεί έναν πλήρη οδηγό live παραστάσεων, συναυλιών και party. Reload –Music In Your Life!

Κατέβασέ το τώρα δωρεάν από το Appstore εδώ!

Read More

And More