Πρεμιέρα για τον Α. Ρέμο! Ποιοι βρέθηκαν εκεί για να τον απολαύσουν;

Δυναμικό come back στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας και για πρώτη φορά καλοκαίρι, έκανε ο Αντώνης Ρέμος χθες βράδυ, που, ύστερα από έναν επιτυχημένο χειμώνα, ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο ”Thalassa”.

Με ένα ανανεωμένο πρόγραμμα, που απαρτίζεται από τους ταλαντούχους Δημήτρη Τικτόπουλο -από το Greek Idol- , Ειρήνη Παπαδοπούλου, Κώστα Δόξα και άλλους, ο γνωστός ερμηνευτής παρουσίασε ένα μοναδικό πρόγραμμα με πολύ χορό και τραγούδι, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό και το διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το κέφι ήταν έντονο καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς και ο Αντώνης, παίρνοντας την σκιτάλη από τον Σάκη Ρουβά, οδήγησε τους θαμώνες σε πιο λαϊκά μονοπάτια, με τις μεγάλες του επιτυχίες, παλιές και νέες. Τα κομμάτια ”Κομένα πια τα δανεικά”, ”Στιγμές”, ”Φεγγάρια χάρτινα”, ”Κλειστά τα στόματα” έχουν ήδη κερδίσει το κοινό, οπότε ο Αντώνης δεν δυσκολεύτηκε και πολύ να γίνουν οι θαμώνες μια μεγάλη ”μουσική αγκαλιά” μαζί του.

Στη σκηνή του ”Thalassa” θα παραμείνει μέχρι το τέλος Ιουλίου και υπόσχεται μαγικές καλοκαιρινές βραδιές με πολλές εκπλήξεις, που θα κλείσουν… στόματα και θα βάλουν ”φωτιά” στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας. Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν στη χθεσινή του πρεμιέρα για να τον απολαύσουν ήταν φυσικά η εκλεκτή της καρδιάς του, Υβόννη Μπόσνιακ και ο Ηλίας Πανταζόπουλος.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More