Α. Ρέμος: Η αποθέωση από το κοινό και το εντυπωσιακό εφέ με τα λουλούδια στη σκηνή! Video

Είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα του φετινού χειμώνα και συνεχίζει δυναμικά την πορεία του αλλάζοντας τα δεδομένα της νυχτερινής Αθήνας. Ο λόγος για την συνεργασία του Αντώνη Ρέμου με τον Στέλιο Ρόκκο στο Αθηνών Αρένα.
Οι δυο ερμηνευτές για μια ακόμη εβδομάδα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και αποθεώθηκαν από το κοινό, εισπράττοντας το πιο θερμό χειροκρότημα. Στο πλευρό τους ήταν η σέξυ Ελένη Φουρέιρα και η Θωμαή Απέργη.

To TLIFE βρέθηκε την Παρασκευή στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούν και κατέγραψε την μεγάλη αγάπη του κόσμου, αλλά και το παραλήρημα που προκάλεσε ο Αντώνης Ρέμος, όταν ξεκίνησε να ερμηνεύει μερικές από τις μεγάλες του επιτυχίες.
Σε ένα κατάμεστο μαγαζί, ο Αντώνης δεν σταμάτησε να ακούει το χειροκρότημα του κοινού που τραγουδούσε στους ρυθμούς του και να δέχεται λουλούδια από τους θαμώνες. Και όταν λέμε λουλούδια, εννοούμε πολλά λουλούδια που υψώνονταν σαν βουναλάκι μπροστά στα πόδια του καλλιτέχνη.

Μάλιστα, οι κοπέλες με τα λουλούδια δημιουργούσαν ένα εντυπωσιακό εφέ, όταν τον περικύκλωναν στην πίστα και περίμεναν το σήμα του για να πετάξουν όλες μαζί τα πανέρια με τα λουλούδια στον αέρα.
Δες το video:

Read More

And More