Αντώνης Ρέμος: “Γράφονται τερατώδη πράγματα για όλους εμάς, αλλά ευτυχώς ο κόσμος δεν τα πιστεύει πια”

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για όλου και για όλα. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο αγαπητός ερμηνευτής προσπάθησε να βάλει στη θέση όλα τα θέματα που απασχόλησαν τα φώτα της δημιοσιότητας σε σχέση με εκείνον, την επαγγελματική του πορεία και φυσικά τη σχέση του με την πανέμορφη Υβόννη.

Σε συνέντευξή του στο TV Έθνος ο Αντώνης Ρέμος θέλησε να υπερασπιστεί την επιλογή του να εμφανιστεί σε μια παράσταση διαφορετική από αυτό στο οποίο τον είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. “Δεν απαρνήθηκα τη νύχτα, ούτε αποφάσισα να γίνω θεατράνθρωπος! Απλώς μου δόθηκε η ευκαιρία για κάτι διαφορετικό μαζί με μια φίλη και καλλιτέχνιδά που υπερεκτιμώ, την Άννα Βίσση” αναφέρει συγκεκριμένα για την παράσταση “Ένα ή Κανένα”!

Μάλιστα ο Θεσσαλονικιός τραγουδιστής αναφέρεται και στα όσα γράφτηκαν εις βάρος του το περσινό καλοκαίρι και κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών του στη Μύκονο. “Είχα φτάσει στο σημείο να νιώθω ενοχικά και να απολογούμαι για τα πάντα. Γιατί άνοιγαν στη Μύκονο σαμπάνιες αυτοί που τις άνοιγαν, γιατί πέταγαν λουλούδια αυτοί που τα πέταγαν, τι τιμολόγια και λειτουργία είχαν τα μαγαζιά που άνοιγαν και όλα τα γνωστά ” αναφέρει στην προσπάθειά του να εξηγήσει πόσο είχε ανάγκη να πάρει μια παύση από τη νύχτα. “Είχα ανάγκη λοιπόν ανθρώπινα την αποχή από το ξενύχτι, την εμπειρία μιας ωραίας διαφορετικής παράστασης, που ευτυχώς το κοινό μου δείχνει πόσο αγαπά”!

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε όμως και για τα όσα κακοπροαίρετα έχουν κατα καιρούς γραφεί για εκείνον και την προσωπική του ζωή. Χωρίς να μασάει τα λόγια του ανέφερε πως “γράφονται τερατώδη πράγματα για όλους εμάς, αλλά ευτυχώς ο κόσμος δεν τα πιστεύει πια […]. Μας δικάζουν, μας χρεώνουν τεράστια ψέμματα, μας παρουσιάζουν σε νοσοκομεία, σε απιστίες και ό, τι άλλο”!

Τέλος, ο τραγουδιστής μίλησε για την απόφαση της αγαπημένης του να βγει και να μιλήσει δημόσια για τη σχέση τους λέγοντας. “Δεν απαγορεύω ούτε στη σύντροφό μου, ούτε σε κανέναν που είναι δίπλα μου να μιλά ή να εκτίθεται δημίοσια. Το ό, τι τόσα χρόνια που είναι δίπλα μου είχε η ίδια αποφασίασει να μη μιλά δεξιά και αριστερά, όπως θα μπορούσε να κάνει λόγω της επωνυμίας μου, εμένα ως άντρα με τιμά”.

Read More

And More