Πανικός στο μεγάλο party του Αντώνη Ρέμου με τον Julio Iglesias στη Μύκονο! Video

Μια βραδιά με πολύ μουσική, μεγάλες επιτυχίες και λαμπερές παρουσίες πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στη Μύκονο. Ο Αντώνης Ρέμος υποδέχτηκε τον διάσημο Julio Iglesias σε μια μαγική βραδιά που τα είχε όλα… Κόσμο, επώνυμους, χλιδή και πολλά ερωτικά τραγούδια.
Η παραλία στην Ψαρού και το γνωστό στέκι των επωνύμων που έγινε η συναυλία γέμισε από κόσμο και το “παρών” στη βραδιά έδωσαν επιχειρηματίες αλλά και προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους ήταν οι: Παντελής Παντελίδης, Ειρήνη Παπαδοπούλου με τον αγαπημένο της Κώστα Πηλαδάκη, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, η Γωγώ Φαρμάκη, η Αννίτα Ναθαναήλ και πολλοί άλλοι.

Πρώτος έκανε την εμφάνισή του στη σκηνή ο 71χρονος Λατίνος καλλιτέχνης, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε για τις ερμηνείες του, ενώ τραγούδησε και ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο. Στην συνέχεια, την σκυτάλη πήρε ο Έλληνας τραγουδιστής, ο οποίος παρέσυρε τους πάντες στο μελωδικό του ταξίδι.

Με πολύ κέφι ο Αντώνης καλωσόρισε όλους τους θαμώνες στο Nammos, λέγοντας στον Julio Iglesias πως έτσι διασκεδάζουν στη Μύκονο, ενώ όταν του έφεραν σαμπάνιες στη σκηνή, ο Αντώνης με μια δόση χιούμορ είπε: “Όχι τα ίδια πάλι. Δυο εβδομάδες έδινα συνεντεύξεις για αυτές εδώ. Πήγαινε τες μακριά και κέρασε όλα τα παιδιά που είναι πίσω και σερβίρουν”.
Ενώ στο τέλος της βραδιάς, ο ουρανός της Μυκόνου φώτισε από τα δεκάδες πυροτεχνήματα.
Δες το video του Mykonos live tv:

Read More

And More