To σπίτι της Renee Zellweger!

Η διάσημη ηθοποιός του Hollywood, Renee Zellweger, αγόρασε το σπίτι της το 2004. Βρίσκεται στο Connecticut των Η.Π.Α και έπειτα από τόσα χρόνια παραμονής της εκεί, αποφάσισε να το πουλήσει. Η τιμή του φτάνει τα 1,5 εκατομμύρια δολάρια. Για να δούμε… αξίζει τα λεφτά του;

Η γλυκιά Renee όταν αγόρασε αυτή την υπέροχη βίλα έκανε αρκετά μεγάλες ανακαινίσεις για να το προσαρμόσει στα δικά της γούστα….


Ένα σπίτι μέσα στη φύση… Πρασινάδα, δέντρα, οξυγόνο και η πισίνα στο βάθος. Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο;


Country style αρχιτεκτονική με το λευκό να κυριαρχεί στο εξωτερικό μέρος του σπιτιού…


Πισίνα που δεν ακολουθεί το κλασικό ορθογώνιο σχήμα. Περισσότερο μοιάζει να ακολούθησε τις “γραμμές” του περιβάλλοντος ώστε να εναρμονιστεί απόλυτα.


Οι λευκοί τοίχοι διατηρούν την ισορροπία και δεν βαραίνουν το χώρο ο οποίος αποτελείται από πιο σκούρα χρώματα. Ο καπιτονέ καναπές με θέα το τζάκι σε γήινη απόχρωση και το χαλί δίνουν έναν πιο κλασικό τόνο.


Το λευκό… ξαναχτυπά. Διακοσμητικό τιπ: δεν χρειάζεται να βάφεις ένα ολόκληρο χώρο με το χρώμα που σου αρέσει. Αν βάψεις μόνο τον ένα τοίχο, το αποτέλεσμα είναι πιο εντυπωσιακό. Εδώ, ο ένας τοίχος είναι σε μπλε, το ίδιο και το παράθυρο δίνοντας στο καθιστικό ένα navy ύφος.


Και η κουζίνα ακολουθεί το λευκό μονοπάτι. Παντρεύεται με το ξύλο που ζεσταίνει την ατμόσφαιρα και …οι κατσαρόλες ψηλά. Ένας ωραίος τρόπος αποθήκευσης, χρηστικός που παράλληλα δίνει χαρακτήρα στην κουζίνα…


Ξύλινα δοκάρια που έχουν παραμείνει σε έναν χώρο με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Ένα mix & match διαφορετικό από τα άλλα. Καθιστικά που αποτελούνται από διαφορετικές πολυθρόνες σπάζοντας τους κανόνες της διακόσμησης σε κλασικό ύφος σε ένα χώρο που κάνει σαφές ότι βρίσκεσαι στην εξοχή.


Στο γραφείο όμως το λευκό μένει απέξω. Τα πράγματα σκούρυναν αισθητά, με τις δύο κόκκινες πολυθρόνες να κερδίζουν την προσοχή!

Read More

And More