Κ. Ρένεση – Μ. Λάμπου: Πού συναντήθηκαν χθες το βράδυ;

Ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις έκαναν χθες το βράδυ η Κλέλια Ρένεση και η Μάντυ Λάμπου και βρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Σωτάκη. Οι δυο γνωστές ηθοποιοί έδωσαν το “παρών” στην εκδήλωση και ανέλαβαν το ρόλο του αφηγητή…
Στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Βιβλίου του Booze Cooperativa “Books & Booze” ο ταλαντούχος συγγραφέας παρουσίασε το βιβλίο “Ο θάνατος των ανθρώπων” με τις δυο πρωταγωνίστριες να αφηγούνται αποσπάσματα από το βιβλίο του στο κοινό. Το TLIFE βρέθηκε εκεί και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Χαλαρή και ευδιάθετη η Κλέλια Ρένεση που πριν λίγο καιρό ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Με λένε Βαγγέλη” και η Μάντυ Λάμπου που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τις καθημερινές σειρές του καναλιού μάγεψαν όσους βρέθηκαν εκεί, αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια.
Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Οι κάτοικοι ενός χωριού ζουν επί σειρά ετών μια γαλήνια ζωή, σε έναν τόπο που ποτέ δεν έχει αγγίξει ο πόνος και η δυστυχία. Όμως ξαφνικά, αυτή η αρμονία διαταράσσεται, καθώς μια ανεξήγητη κατάρα χτυπάει το χωριό και σταδιακά η αρρώστια και ο θάνατος γίνονται ένα με την καθημερινότητά τους.

Έντρομοι και βουτηγμένοι στην απελπισία, αναζητούν τη σωτηρία και τη λύτρωση από αυτό το ανεξήγητο κακό, όμως τίποτα δε φαίνεται λογικό μέσα σε αυτόν τον απρόσμενο εφιάλτη που ξετυλίγεται βασανιστικά μπροστά στα μάτια τους.
Μέσα από την αγωνιώδη προσπάθειά τους να ξεδιαλύνουν αυτό το μυστήριο, αναζητώντας μια λύση για όσα τούς συμβαίνουν, οι άνθρωποι αυτού του παράξενου τόπου θα βιώσουν τον παραλογισμό και τον αδιανόητο τρόμο του αφανισμού τους.
Ένα μυθιστόρημα για την παραδοξότητα της ανθρώπινης φύσης και των αοράτων νημάτων που κατευθύνουν τη ροή της ζωής μας.
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Read More

And More