Κ. Μαρτάκης ετοιμάζεται για το “Rent” και αποκαλύπτει: “Δεν θέλω να αρέσω σε όλους!”

Τις δυνάμεις του στο μιούζικαλ ετοιμάζεται να δοκιμάσει ο Κώστας Μαρτάκης που θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο “Rent”. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τις πυρετώδεις προετοιμασίες της παράστασης άλλα και για τις κριτικές που έχουν ξεκινήσει, πριν το ανέβασμα της θεατρικής παράστασης.
“Από την ώρα που μου έγινε η πρόταση να κάνω μιούζικαλ, ένα είδος που το λάτρευα από μικρός κι έβαλα ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό στοίχημα να βγω στη σκηνή και να παίξω, πέρα από το να τραγουδήσω, εστιάζω μόνο σε αυτό”, δήλωσε στο “Έθνος” και πρόσθεσε: “Θα κάτσω να ασχοληθώ με κακεντρεχείς που αρέσκονται στο να θάβουν; Γιατί, τι άλλο είναι αν κρίνουν πριν δουν; Ας έρθουν να με δουν και μετά ας πουν κι ας γράψουν ό,τι θέλουν. Μένω στις πρόβες ως το πρωί για να είμαι όσο πιο πειστικός γίνεται στο ρόλο και δεν με αφορά το τι λένε”.

Στην ερώτηση αν τον ενοχλούν οι κακές κριτικές απάντησε: “Δεν με αφορά να απαντώ στον οποιονδήποτε, ούτε καίγομαι να κλείσω… στόματα. Λατρεύω και υπηρετώ το τραγούδι με μεγάλη αγάπη και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, ανεβάζω τον πήχη και δεν έχω κανένα πανικό… να αρέσω σε όλους”
Με το αρκετά φορτωμένο επαγγελματικό του πρόγραμμα, ο Κώστας βρίσκει χρόνο για την προσωπική του ζωή;
“Βρίσκω, αλλά το μεγάλο έρωτα δεν τον έχω βρει πρέπει να πω! Τον περιμένω με λαχτάρα για να ευτυχήσω και σε αυτόν τον τομέα! Χωρίς να αγχώνομαι…”, είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More