Ρ. Ρέβη: Το “κρυφό” τατουάζ που αφιέρωσε στον αγαπημένο της Α. Τότσικα

Την μεγάλη της αγάπη στα τατουάζ, που αποτελεί μια ξεχωριστή μορφή τέχνης για εκείνη, μοιράζεται με τον καλό της Αποστόλη Τότσικα, η Ρούλα Ρέβη. H διάσημη φωτογράφος των celebrities μίλησε για τα 2 μεγάλα τατουάζ που έχει στο σώμα της και το “κρυφό” τατουάζ που έκανε με τον Αποστόλη.
Μιλώντας στο περιοδικό “Inked”, η Ρούλα Ρέβη δήλωσε χαρακτηριστικά: “Όταν είχαμε πάει στα νησιά Μπόρα-Μπόρα κάναμε tattoo μαζί (σ.σ. με τον Αποστόλη). Το φτιάξαμε στο ίδιο σημείο του σώματός μας, αλλά δεν θα σου αποκαλύψω το σχέδιο. Είναι το δικό μας … μυστικό!”.

Στη φωτογράφηση, μάλιστα, που έκανε για το περιοδικό η διάσημη φωτογράφος αφέθηκε στo φωτογραφικό φακό του συντρόφου της και φωτογραφήθηκε δείχνοντας τα τατουάζ που έχει στα χέρια της, αλλά δεν αποκάλυψε το “κρυφό” τατουάζ της.
Ωστόσο, στο ταξίδι της με την Ζέτα Μακρυπούλια στις εξωτικές Σεϋχέλλες για τη φωτογράφηση της εταιρείας Raxevsky, είδαμε σε backstage λήψεις να στολίζει το σβέρκο της Ρούλας Ρέβη ένα μικρό καλλιτεχνικό “Α”. Λέτε να είναι αυτό το τατουάζ που αφιέρωσε στον σύντροφό της;

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More