Rihanna: Tι θα δούμε στην ταινία που πρωταγωνιστεί;

Η Rihanna, μπορεί να έχουμε συνηθίσει να μας ξεσηκώνει με τα τραγούδια της, αλλά αυτή τη φορά ετοιμάζεται να μας εντυπωσιάσει με το υποκριτικό της ταλέντο! Θα τα κατφέρει; Η ταινία που θα παίξει είναι το Battleship και θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 19 Απριλίου.

Το Battleship, το ομώνυμο επιτραπέζιο παιχνίδι της Hasbro ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη από τον σκηνοθέτη (και παραγωγό) Πίτερ Μπεργκ (Hancock, The Kingdom, Friday Night Lights) και η επικών διαστάσεων ναυμαχία με τους εξωγήινους γράφει… ιστορία το 2012 σε μια υπερπαραγωγή με πρωταγωνιστές τους Τέιλορ Κιτς που εντυπωσίασε στην ταινία X-Men Origins: Wolverine, Λίαμ Νίσον (στο ρόλο του ναυάρχου Σέιν), Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ (του τηλεοπτικού True Blood), την Μπρούκλιν Ντέκερ (Just Go With It) και τη… γνωστή και μη εξαιρετέα R&B τραγουδίστρια Rihanna, στο επίσημο κινηματογραφικό της ντεμπούτο.

Δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών πραγματοποιούν μία συνηθισμένη άσκηση στα ανοικτά του Ειρηνικού Ωκεανού. Εκείνο που αγνοούν όμως είναι πως μία προηγμένη τεχνολογικά εξωγήινη φυλή καιροφυλακτεί κάτω από την επιφάνεια του νερού. Τα σχέδια των εισβολέων δεν αργούν να αποκαλυφθούν και η μάχη προμηνύεται σφοδρή, τόσο στον αέρα, όσο και στη στεριά. Αυτό όμως που θα καθορίσει την έκβαση του πολέμου θα είναι μία ναυμαχία, η πιο κρίσιμη που γνώρισε ποτέ η ανθρώπινη ιστορία…

Δες το τρέιλερ

Αναμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα στη μεγάλη οθόνη!

Read More

And More