H Rihanna τα “έσπασε” πάλι σε strip show club! Φωτογραφίες

Η Rihanna περνάει καλά και νιώθει την ανάγκη να το μοιραστεί μαζί μας! Τελικά, ή της αρέσει πολύ να βλέπει γυναίκες να κάνουν στριπτίζ, ή ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι της επικοινωνίας και το κάνει για να βρίσκεται κάθε μέρα στην επικαιρότητα…

Γιατί, δεν είναι η πρώτη φορά που η Riri πάει σε strip club για ξέφρενο γλέντι… Έχει ξαναπάει και φυσικά μας έχει ενημερώσει!

Έτσι και αυτή τη φορά, η διάσημη τραγουδίστρια φρόντισε να ανεβάσει στο λογαριασμό της στο instagram, φωτογραφίες από την έξοδο της σε strip club, στη Νέα Υόρκη.

Η αλήθεια είναι ότι δυσκολευτήκαμε λίγο να καταλάβουμε τι ακριβώς δείχνει η φωτογραφία που ανέβασε η 24χρονη Rihanna ! Τελικά καταλάβαμε … Είναι μια κοπέλα που κάνει στριπτιζ, έχει γυρίσει ανάποδα ανάμεσα στα πόδια της τραγουδίστριας και εκείνη απαθανάτισε την φοβερή σκηνή…

Το συμπέρασμα που βγαίνει κοιτώντας και την φωτογραφία από την παλιά της επίσκεψη σε παρόμοιο club, είναι πως η Rihanna είναι ανοιχτοχέρα…Είναι πολλά τα λεφτά που δίνει στα κορίτσια που κάνουν στριπτιζ!

Γούστα είναι αυτά….

Read More

And More