Η Rihanna ετοιμάζεται να γίνει η επόμενη Heidi Klum!

H Rihanna αναλαμβάνει την παραγωγή ενός ριάλιτι που έχει σχέση με την μόδα και στόχος του είναι να αναδείξει τον μελλοντικό σχεδιαστή της Βρετανίας! Το show θα προβληθεί από το Sky Living την άνοιξη και παρουσιαστής του θα είναι η τραγουδίστρια του “Girls Aloud” Nicola Roberts.

“Πάντα αγαπούσα την μόδα”, δηλώνει η Rihanna. “Είναι η μόνιμη πηγή έμπνευσης στη ζωή μου και ένας από τους κυριότερους λόγους που έγινα ο άνθρωπος και ο καλλιτέχνης που είμαι σήμερα. Είμαι τυχερή που κατά την διάρκεια της καριέρας μου έχω συνεργαστεί με φοβερούς σχεδιαστές και στιλίστες που ενορχήστρωναν δημιουργικές εμφανίσεις μου στη σκηνή. Είμαι ενθουσιασμένη που θα ακολουθήσω την πορεία των διαγωνιζόμενων και πως η μοναδικότητά του θα παρουσιαστεί στο show”, συνεχίζει η τραγουδίστρια.

Μέσα σε 10 εβδομάδες, οι ανερχόμενοι σχεδιαστές θα δοκιμαστούν σε εμφανίσεις διάσημων φιλοξενούμενων. Ο νικητής του ριάλιτι θα σχεδιάσει τα ρούχα της Rihanna για την εμφάνισή της στο Hyde Park Wireless τον Ιούλιο.

Αντίστοιχο εγχείρημα στο παρελθόν είχε κάνει και η Heidi Klum. To πρώην μοντέλο είχε αναλάβει την παραγωγή και την παρουσίαση του Project Runway που προβλήθηκε από την αμερικάνικη τηλεόραση.

Read More

And More