Η πρώην του Π. Κασιδόκωστα, Νίκι Ριντ: Σκεφτόμουν να μείνω στην Ελλάδα!

Η Νίκι Ριντ είναι η πρωταγωνίστρια της ταινίας “Χαραυγή” ( η συνέχεια του Λυκόφωτος) αλλά και η πρώην αγαπημένη του Πάρη Κασιδόκωστα, μία μέρα πριν την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί, παντρεύτηκε.

Η γλυκιά πρωταγωνίστρια με αφορμή τη συνέντευξη τύπου που έδωσε στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” για το πρόμο της ταινίας μίλησε για την Ελλάδα αλλά και για το πως είχε σκεφτεί να μείνει μόνιμα στην χώρα μας.

Η Νίκι ήταν ζευγάρι για αρκετό διάστημα με τον Πάρη Κασιδόκωστα και είχε μείνει για διάστημα οχτώ μηνών στη Βουλιαγμένη μαζί του. Ενώ έχει διασκεδάσει και υπο τον ήχο του Σάκη Ρουβά. Σε αυτό το διάστημα έμαθε ελληνικά ενώ για χάρη του Πάρη έκοψε το κάπνισμα και πήγε γυμναστήριο.

Συγκεκριμένα είπε: “Οι λόγοι που με οδήγησαν στο να μείνω στην Ελλάδα ήταν προσωπικοί. Υοu know είχα σχέση. Είχα και δάσκαλο ελληνικών και σκεφτόμουν πολύ σοβαρά τότε να μείνω για πάντα στην Ελλάδα”.

Φυσικά μίλησε και για τη νέα της ταινία: ” Η ταινία αυτή τη φορά εστιάζει στην Μπέλα και τον Εντουαρντ. Παντρεύονται και κάνουν παιδί, όμως το μωρό στα σπλάχνα της σιγά-σιγά την σκοτώνει. Η ηρωίδα μου λοιπόν έχει κληθεί να είναι το πρόσωπο – κλειδί στη ζωή της Μπέλα γιατί την προστατεύει”. Ενώ δήλωσε πως δεν περίμενε τόσο μεγάλη υποδοχή από το κοινό στο κόκκινο χαλί.

Η Nίκι μεταξύ άλλων είπε πως μικρή τρελαινόταν για τον Leonardi di Caprio και είχε αφίσες του στο δωμάτιο της ενώ είδωλα της είναι η Νία Βαρντάλος, η Ρίτα Γουίλσον και η Χόλη Χάντερ.

Read More

And More