Full in love! Ο Robert Downey Jr στο κόκκινο χαλί αγκαλιά με την έγκυο σύζυγό του!

Στα μάτια την κοιτά και δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό της. Ο λόγος για τον Robert Downey Jr που βρέθηκε σε κοσμικό event και περπάτησε στο κόκκινο χαλί αγκαλιά με την σύζυγό του Susan Downey. Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ είναι ερωτευμένος με την… σύζυγό του και δεν το κρύβει.
Πριν λίγους μήνες ενθουσιασμένος για τη νέα εγκυμοσύνη της, ανακοίνωσε στα social media ότι το Νοέμβρη θα αποκτήσουν μια κορούλα. “Η Susan κι εγώ περιμένουνε κοριτσάκι το Νοέμβριο. Σκορπιός θα είναι;”, είχε γράψει ανακοινώνοντας τα ευχάριστα νέα.

Και τώρα, λίγο πριν έρθει η ώρα του τοκετού, ο Iron Man πήρε από το χέρι την καλή του και βρέθηκαν μαζί στη βραδιά για τα Bafta Awards που διοργανώθηκε στο Λος Άντζελες. Τρυφερός μαζί της, δεν την άφησε λεπτό από την αγκαλιά του. Ο φωτογραφικός φακός τους “τσάκωσε” να ανταλλάσσουν τρυφερές ματιές και φιλιά, ενώ στο κόκκινο χαλί, ο γνωστός ηθοποιός πόζαρε αγγίζοντας τρυφερά τη φουσκωμένη κοιλιά της Susan. (Δες εδώ τα καυτά φιλιά του ζευγαριού σε πρεμιέρα)
Όσο για το μωράκι που περιμένουν; Αναμένεται να γεννηθεί μέσα στις επόμενες μέρες και θα είναι το δεύτερο παιδί του ζευγαριού, έχουν τον 2χρονο Exton και το τρίτο του Robert, αφού έχει ακόμη έναν γιο, τον 20χρονο Indio, από το γάμο του με την Deborah Falconer!
Δες τα τρυφερά τετ α τετ του ζευγαριού:

Read More

And More