Robin Williams: Το συγκινητικό ”αντίο” της γυναίκας του – Η ζωή και η καριέρα του μέσα από φωτογραφίες

Ένας άνθρωπος που κατάφερνε να κάνει όλο τον κόσμο να γελάει υπέφερε από κατάθλιψη. Ο Robin Williams άφησε την τελευταία του πνοή την Δευτέρα βυθίζοντας σε θλίψη τα αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και εκατομμύρια θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο.



Πέθανε ο Robin Williams


Σοκ στον πλανήτη από τον θάνατο του Robin Williams! Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για αυτοκτονία

Robin Williams: Το πιστοποιητικό του θανάτου του από την αστυνομία. Όσα είδαν σπίτι του οι αστυνομικοί

Ραγίζει καρδιές, η τελευταία φωτογραφία του Robin Williams στο instagram με την κόρη του!

Υπήρξε ένας από τους πιο αγαπημένους κωμικούς ηθοποιός και παρόλο που τον έχουμε λατρέψει μέσα από δεκάδες ρόλους -ως Πίτερ Παν, τζίνι, κυρία Doubtfire, Patch Adams, Sean Maguire, John Keating k.a. – ήταν μοναδικός. Είναι μοναδικός γιατί οι ταινίες του θα μας συντροφεύουν για πάντα και θα μεγαλώσουν μαζί τους πολλές ακόμα γενιές.

Το Χόλιγουντ ολόκληρο θρηνεί τον σπουδαίο ηθοποιό και η οικογένειά του αποχαιρετά τον σύζυγο, τον πατέρα και τον φίλο. Η κόρη του Zelda του αφιέρωσε ένα απόσπασμα από το βιβλίο “Μικρός Πρίγκιπας” (δες εδώ) ενώ η σύζυγός του, Susan Schneider δήλωσε ολοκληρωτικά συντετριμμένη.

“Σήμερα το πρωί, έχασα τον σύζυγο και τον καλύτερό μου φίλο, ενώ ο κόσμος έχασε έναν από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες και τους πιο όμορφους ανθρώπους. Είμαι ολοκληρωτικά συντετριμμένη. Εκ μέρους της οικογένειας του Robin, ζητάμε να σεβαστείτε και να δείξετε διακριτικότητα στην βαθιά μας θλίψη”, είπε.

“Καθώς θα τιμάται η μνήμη του, ελπίζουμε πως η προσοχή δεν θα στραφεί στον θάνατό του αλλά στις αμέτρητες στιγμές χαράς και γέλιου που σκόρπισε σε εκατομμύρια ανθρώπους”, συμπλήρωσε.

Ας θυμηθούμε λοιπον κάποιες από τις αλησμόνητες στιγμές της καριέρας του αλλά και της ζωής του!

Read More

And More