Μοντέλα που ροκάρουν! Πανέμορφες κόρες διασήμων rock star!

Κάτι μαγικό συμβαίνει με τα γονίδια των rock star, δεν εξηγείται αλλιώς! Η εφημερίδα “The Sun” δημοσίευσε φωτογραφίες πανέμορφων μοντέλων που είναι γόνoι rock star.

Daisy Lowe

Η πανέμορφη Daisy είναι η κόρη της τραγουδίστριας και σχεδιάστριας Pearl Lowe και του τραγουδιστή Gavin Rossdale. H Daisy έχει περπατήσει στην πασαρέλα φορώντας Chanel και Viviene Westwood ενώ πρόσφατα φωτογραφήθηκε topless για το περιοδικό Esquire και γυμνή για το Playboy.

Georgia και Elizabeth Jagger

Η Georgia, κόρη του Mick Jagger κατάφερε από τα 20 της να έχει συνεργασία με την Kate Moss και την καμπάνια της H&M μαζί και με τη μητέρα της Jerry Hall.

H 27χρονη κόρη της Lizzy, που είναι επίσης μοντέλο ήταν πρόσφατα κεντρικό πρόσωπο διαφήμισης Marks and Spencer

Theοdora και Alexandra Richards

Oι κόρες του star των Rolling Stones, Keith Richards, και του μοντέλου Patti Hansen, η 26χρονη Theοdora και η 25χρονη Alexandra είναι και οι δύο διεθνή μοντέλα. Και οι δύο τους αλλά και οι γονείς τους έχουνε γεμίσει σελίδες της Vogue, του Vanity Fair ακόμη και της γαλλικής έκδοσης του Playboy.

Tali Lennox

H κόρη της Annie Lenox και του παραγωγού Uri Fruchtmann αν και μόνο 18 χρονών είναι το κεντρικό πρόσωπο της Burberry.

Rosanna Davison

H 28χρονη Rossana, είναι ιρλανδικής καταγωγής και κόρη του τραγουδιστή Chris de Burgh, κέρδισε το 2003 τον τίτλο Μις Κόσμος και τώρα είναι πρέσβης της Audi αλλά έχει υπάρξει και μοντέλο πολλών εταιρειών.

Lily Collins

Η 22χρονη κόρη του Phil Collins και της δεύτερης συζύγου του Τζιλ Tavelman, βγήκε Διεθνές Μοντέλο της Χρονιάς από το ισπανικό περιοδικό Glamour και έχει έχει υπάρξει εξώφυλλο του Tatler.

Amber Le Bon

Ο μεγαλύτερος σταρ των Duran Duran Σάιμον και το μοντέλο Yasmin Le Bon έχουν τρεις κόρες. Η 22χρονη Amber με τους γονείς, είναι το πρόσωπο και το σώμα της Myla με τα μαγιό και έχει εμφανιστεί σε διαφημίσεις για τα σαμπουάν Pantene.

Kimberly και Ruby Stewart

Η 32χρονη κόρη του Rod Stewart, Kimberly πόζαρε γυμνή για το περιοδικό Τatler και και δούλεψε με τον Tom Hilffiger το 2008.

Η 24χρονη ετεροθαλής αδερφή της Ruby, υπήρξε μοντέλο των εσωρούχων Ultimo και των Laura Ashley.

Read More

And More